Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-10-06 20:17:49

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Welcome
Welcome to <strong>Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 387 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-22 20:17:07 
Atsijungęs
Dalyvis

Beabejonės,kad reikia susipažint, gal kada tekilos užsimesim:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-26 18:16:36 
Atsijungęs
Dalyvis

labai smagu, kad jau ir musu gretos dideja :) o neseniai as cia viena buvau :lol:
Beje, gal zinote ar musu namas priduotas?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-27 11:32:38 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Jei mūsų namas būtų priduotas tai jau kabotų skelbimai, kad mieli gyventojai bėkit į vilniaus vandenis sutarčių sudaryti. Dar mabiltai ir ne laikas pridavineti iki 06.15 man atrodo jie turi tai padaryti

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-27 19:16:05 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

rassut rašė:
Jei mūsų namas būtų priduotas tai jau kabotų skelbimai, kad mieli gyventojai bėkit į vilniaus vandenis sutarčių sudaryti. Dar mabiltai ir ne laikas pridavineti iki 06.15 man atrodo jie turi tai padaryti

jei elektra ivesta,siluma ir karsta vandeni tiekia reiskia priduotas. pas mus namas priduotas spalio 17d, o vandens sutarti pasirasem tik siais metais.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-28 23:34:33 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

sveiki kaimynai, pagaliau prisijungiau prie jusu. :P perskaiciau ka rasot apie vandeni, nejau niekas dar sutarciu nepasiraset? o gal dar nereikia?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 01:34:48 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

jo su ta tekila neblogai sugalwota bet wa dar ir wiena prasyma turiu, bukit zmones mentu nekwieskit kai cia kartais uzdaliwaujam gi galima kaip normaliem zmonem pasakyt ir patildysim ta muzika, juk wisi protingi esam kam dbr taip reikia, juk wisi megstam atsipalaiduot kartais :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 12:35:36 
Atsijungęs
Dalyvis

Cebai,aš kai anksčiau gyvenau viename iš miegamūjų rajonų,atsibosdavo lakstyt pas kaimynus.Kai vos iki muštynių nedaėjom tada suprato.Dabar išsivaizduok koks 2nis 1val.o apačioj bum bum bucik bum bum,man atrodo savaime aišku,kad žmonės nori pailsėt ir mažių mažiausiai tokiu laiku neprotinga klausyt muzikos,gal jūs ir supratingas paprašius kaimynui jūs nutildysit,bet kitas tiesiog nenorės nervų gadint kai pasibels į duris ir pasitiks jį koks "šaunuolis"nekaltu veidu sakydamas:-,co jest bl:- :),žmogus tausoja nervų lasteles ir ties,aš visada kalbuosi asmeniškai,bet jei kitaip nesupranta...yra du varianta duot į snukį arba kviest poliucija.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 12:36:33 
Atsijungęs
Dalyvis

Cebai,aš kai anksčiau gyvenau viename iš miegamūjų rajonų,atsibosdavo lakstyt pas kaimynus.Kai vos iki muštynių nedaėjom tada suprato.Dabar išsivaizduok koks 2nis 1val.o apačioj bum bum bucik bum bum,man atrodo savaime aišku,kad žmonės nori pailsėt ir mažių mažiausiai tokiu laiku neprotinga klausyt muzikos,gal jūs ir supratingas paprašius kaimynui jūs nutildysit,bet kitas tiesiog nenorės nervų gadint kai pasibels į duris ir pasitiks jį koks "šaunuolis"nekaltu veidu sakydamas:-,co jest bl:- :),žmogus tausoja nervų lasteles ir ties,aš visada kalbuosi asmeniškai,bet jei kitaip nesupranta...yra du varianta duot į snukį arba kviest poliucija.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 12:40:42 
Atsijungęs
Dalyvis

Oi užfloodinau,atleiskit.Živile labas kaimynka :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 18:53:02 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

ne nu darbo dienom tai suprantama, bet cia juk gi sawaitgalis buwo, ir as beje tikrai ne apacioj gywenu tai bumsenimas gali tik is wirsaus ateit :D gerai atsiprasau jai kam labai nerwiukus sugadinau, bet kita kart (jai toks bus ) gal be policijos apseikim :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 18:57:31 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

cebas rašė:
ne nu darbo dienom tai suprantama, bet cia juk gi sawaitgalis buwo, ir as beje tikrai ne apacioj gywenu tai bumsenimas gali tik is wirsaus ateit :D gerai atsiprasau jai kam labai nerwiukus sugadinau, bet kita kart (jai toks bus ) gal be policijos apseikim :)

O koks skirtumas, savaitgalis ar ne savaitgalis? Ramybės valandos yra nuo 18.00 iki 06.00 val., nepriklausomai nuo savaitės dienų. Šventėms, beje, galioja tos pačios taisyklės. Kas labai nori švęsti triukšmingai - mielai prašome, tam yra barai, klubai, geru oru gamta ir pan.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 19:23:45 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

kas del muzikytes, tai pasman kaimynas pastoviai nuo pat labo ryto pasileidzia bumcikus, bet pakolkas kenciu. gal susiparas. bet jei ne tai reiks pasikalbet zmogiskiau. tai kaip brangieji kaimynukai su tuo vandeniu yra?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 19:39:06 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Ziviliukas rašė:
kas del muzikytes, tai pasman kaimynas pastoviai nuo pat labo ryto pasileidzia bumcikus, bet pakolkas kenciu. gal susiparas. bet jei ne tai reiks pasikalbet zmogiskiau. tai kaip brangieji kaimynukai su tuo vandeniu yra?

Jau karta rasaiu:
VLN vandenys patys pranes kada prades sutartis pasirasineti. Musu nama pridave spali, o jie pranese apie pasirasyma tik po nauju metu, t.y. sausio men.
Aisku susimoket reiks uz visa vandeno kuri sunaudojote ir be sutarties, nes skaitliukai buvo nuo 0 m3.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 22:09:21 
Atsijungęs
Dalyvis

JuodasPinčiuk:)),o jei aš moku už vandenį be pasirašymo sutarties,tik su apmokėjimo knygele,tai mano pinigėliai neišgaruos?.Živile tokie nesusipranta,kitas žiūrėk ir ant piktumo dar pagarsins,man asmeniškai gali bumsėt iki 23val.aš pats mėgstu garsiai muzikos paklausyt,bet tik po pietu nes kažkas gal vaikų turi tai stengiuosi labai anksti negrait:)).O kai noriu užbaliavot,kad ir namie stengiuosi nedainuot,nemuzikuot ir t.t. Po 23val..Cebai šiaip galima juk užsukt pas kaimyna pakalbėt mandagiai,aš šiandien švenčiu proga šiokią ar tokią tai jūs nepulkite skambint istrebiteliam:),manau kaimynai supras.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-31 22:10:32 
Atsijungęs
Dalyvis

JuodasPinčiuk:)),o jei aš moku už vandenį be pasirašymo sutarties,tik su apmokėjimo knygele,tai mano pinigėliai neišgaruos?.Živile tokie nesusipranta,kitas žiūrėk ir ant piktumo dar pagarsins,man asmeniškai gali bumsėt iki 23val.aš pats mėgstu garsiai muzikos paklausyt,bet tik po pietu nes kažkas gal vaikų turi tai stengiuosi labai anksti negrait:)).O kai noriu užbaliavot,kad ir namie stengiuosi nedainuot,nemuzikuot ir t.t. Po 23val..Cebai šiaip galima juk užsukt pas kaimyna pakalbėt mandagiai,aš šiandien švenčiu proga šiokią ar tokią tai jūs nepulkite skambint istrebiteliam:),manau kaimynai supras.Gal kaimynai bent aukštus pavardinkit bent susimojuosim mano stebuklingas aukštas 6tas:)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 387 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Kitas

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: