Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-11-21 13:25:18

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 09:49:27 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

siaip as pati is trecios laiptines, bet kasnakt negirdziu tu bumciku, :? gal mano langai ne i ta puse

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 09:51:35 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Ziviliukas rašė:
siaip as pati is trecios laiptines, bet kasnakt negirdziu tu bumciku, :? gal mano langai ne i ta puse

o beto jei norejote ramybes, tuomet reikejo buta pirkti senam name kur vien pensininkai gyvena :roll: tuomet visad vyraus tyla

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 09:53:55 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Ziviliukas rašė:

nu aš jau gyvenu čia pusę metų, bet dar nė karto nemiegojau dėl to, kad kaimynai naktį bumčiką leidžia. rytais tiesa pakankina remontai, bet aš ausų kamštukus nusipirkau.... :twisted: 8)

S. Nėries g. 107, IV laiptinė

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 10:33:22 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

:P Nei karto negirdejau kaimynu triuksmaujanciu (turiu maza beda su 7 butu, bet apsiramino kazkaip), o del remontu gal buvo pora kartu kad diena kazka greze, o baliavojanciu nesigirdi :) tikiuosi taip ir toliau! :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 10:36:12 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Jo mes turim beda su 7... pas mane jie irgi apsiramino...tik kartais girdis kai ramiai parukyt orit tokie pasnekesiai seimyniniai:

bl... k..va tylek, uzp... tu mane, be d...ne

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 10:39:33 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

hey kaimynai o jei visai rimtai:

KADA DAROM BALIU FESTIVALIU?

Uztenka, kad mus kaltintu reikia tuso...give it to me reikia bent kartuka paklausyt is sirdies...pas ka geriausia aparatura? cebai vaikeli, kur tu, gal pas tave gerai kala...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 11:21:01 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Ziviliukas rašė:
Ziviliukas rašė:

o beto jei norejote ramybes, tuomet reikejo buta pirkti senam name kur vien pensininkai gyvena :roll: tuomet visad vyraus tyla

Aš žinoma labai atsiprašau Paveikslėlis , bet gal nepradėkime nesąmonių kalbėti? Lygiai taip pat aš galiu pasakyti: jei norėjote baliavoti nuo ryto iki vakaro tai reikėjo pirktis namą, o ne butą (tik labai abejoju kad ir name galima veikti ką nori ir kada nori). Taisyklės galioja visiems Paveikslėlis , todėl privalu jų laikytis ir neburbėti, kad ir kaip tai nepatiktų. Apie kokią tvarką tada kalbame, jei patys nenorime jos laikytis?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 12:01:15 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Anqeliukas rašė:
Aš žinoma labai atsiprašau Paveikslėlis , bet gal nepradėkime nesąmonių kalbėti? Lygiai taip pat aš galiu pasakyti: jei norėjote baliavoti nuo ryto iki vakaro tai reikėjo pirktis namą, o ne butą (tik labai abejoju kad ir name galima veikti ką nori ir kada nori). Taisyklės galioja visiems Paveikslėlis , todėl privalu jų laikytis ir neburbėti, kad ir kaip tai nepatiktų. Apie kokią tvarką tada kalbame, jei patys nenorime jos laikytis?

Na taip, bet yra taisyklės kurios sako, kad tu negali pykti ant kaimyno kuris daro remontą 8 ryto šeštadienį, o jei kažkas baliavoja, tai kvieskitės policiją, šitą teisę irgi numato įstatymas. lengviausia čia ateiti ir paburnoti ir pirštu pagrūmoti. Rassut kai trukdė kaimynai iš 7 buto, padavė pareiškimą ir nebetrukdo daugiau. labai paprastai viską galima išspręsti, REIKIA TIK SPRĘSTI.

p.s. nu ir nebaliavoju aš taip kaip kad gali čia pasirodyti.

S. Nėries g. 107, IV laiptinė

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 12:47:34 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

rassut rašė:
hey kaimynai o jei visai rimtai:

KADA DAROM BALIU FESTIVALIU?

Gan bartis, sprendziam pagrindini klausima :wink: manau paprasta diena nieko gero, reiktu link savaitgalio traukt :) P.s. pas mane aparaturos ner :/

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 14:20:36 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Bri rašė:
Anqeliukas rašė:

Na taip, bet yra taisyklės kurios sako, kad tu negali pykti ant kaimyno kuris daro remontą 8 ryto šeštadienį, o jei kažkas baliavoja, tai kvieskitės policiją, šitą teisę irgi numato įstatymas. lengviausia čia ateiti ir paburnoti ir pirštu pagrūmoti. Rassut kai trukdė kaimynai iš 7 buto, padavė pareiškimą ir nebetrukdo daugiau. labai paprastai viską galima išspręsti, REIKIA TIK SPRĘSTI.

p.s. nu ir nebaliavoju aš taip kaip kad gali čia pasirodyti.

Niekas ir nesako kad per dažnai baliavojate, kad būtent jūs per garsiai ar dar kitaip tą darote. Norėjau pasakyti, kad viską galima daryti, taip pat ir baliavoti, bet laikytis tvarkos yra būtina visiems. Man asmeniškai labai keistai Paveikslėlis nuskambėjo pasakymas, kad pasirodo prieš perkant butą čia, reikėjo įvertinti kad gyvens jaunimas ir nelabai logiška iš to išvada kad jaunimas tai jau baliavos. Ir apskritai gal ne čia reikėjo tą butą pirkti. Visur galioja tos pačios taisyklės. Ir visiems be išimties. Taškas.
O su nesilaikančiais tvarkos Paveikslėlis yra būdai susitvarkyti Paveikslėlis , teisingai parašei.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 14:28:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Anqeliukas rašė:
O su nesilaikančiais tvarkos Paveikslėlis yra būdai susitvarkyti Paveikslėlis , teisingai parašei.

Skaudziai cia Angeliuk, paru gautum uz tokius :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 14:41:47 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

sawlutika rašė:
Anqeliukas rašė:

Skaudziai cia Angeliuk, paru gautum uz tokius :D

Na paprastai pradedu nuo civilizuotesnių būdų... Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 15:48:18 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

as uz civilizacija...muskimes, bet nesipykim

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-04 23:24:23 
Atsijungęs
Dalyvis

Mielieji, nereikia cia visko sau prisipaisyti... kreipiausi i triuksmautojus ir kitus ketinancius taip elgtis... zinau, kad cia pasirasynejimais nieko neisspresiu, tiesiog, tikejausi, kad kazkas susiprotes ar bent prades gerbti vienas kita... deje, kaip matau, vieni sau "nuopelnus" prisiima, ginasi visai ne i tema...beje, kas siule buta sename pirktis...manau Angeliukas l. protingai pakomentavo. Beto ir tokiame name "sekmingai" nuo studentu ausu kamsteliais gyniausi...tad nepadeda "senam name" buto isigijimas :)
Bendraukites i sveikata :) Bet, jei tokia tema sukuret...tai del to cia ir parasiau... Tik kiekvienam, kuris naktimis muzika leidziasi taip, kad aplinkiniai girdetu, nuo sirdies linkiu, kad kai dirbs ir bus kelias naktis neissimiegojes...atsirastu "fainu" kaimynu, kurie "bumcikus" kasnakt
leistu...:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-05 15:49:51 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

nuo sirdies linkiu, kad kai dirbs ir bus kelias naktis neissimiegojes...atsirastu "fainu" kaimynu, kurie "bumcikus" kasnakt
leistu...:)[/quote]

Tai mes ir dirbam ir po kelias naktis neissimiegoje bunam ir einam po naktiniu kaimynu barniu klausymo i imones susirinkimus...viska mes darom lygiai taip pat kaip ir Jūs tik mes nesiparinam...jau nebesiparinam

ir ivertinam tai kad gyvenam tikrai dideliam name ir atsiras bent vienas kuris paleis ta bumcika. jei neleis tas kuris leidzia kasnakt, tai gal kitas kaimynas pirma karta darys baliuka ir nores muzika garsiau paleisti, kita diena sves kazkas gimtadieni, trecia dar kitas kaimynas vardadieni, pas ketvirta gal uzbegs smagi kompanija siaip...

nebent Jums asmeniskai ta bumcika leidzia vienas vienintelis butas, tokiu atveju kreiptis pas ta kuris tai daro. duot jam *cenzura*, o antras etapas S.Staneviciaus 52 Fabijoniskiu policijos nuovada ir parasot pareiskima.
Nuovadoj jums pasakys, kad dideliu vilciu i pareiskima nedekit, nes mes kaimynu nebausim o tik pagrumosim pirstuku nu nu nu.

Man asmeniskai gyvenimas susitvarke su kaimynais po pareiskimo :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: