kaimynas rašė:
jei jau zmogu smeiziate tai bent nezmeizkite isgalvotais dalykais, jei jums asmeniskai nepatinka kvartalo tvarka ir norite betvarkes tai ir toliau kariaukite bet tik galiu patikslinti, kad norinciu issaugoti kvartalo gerbuvi yra ne vienas gyventojas. O apie kazkokius bendradarbiavimus ar pinigu plovimus tai savo pamastymus pasilikite prie saves,
O sia fraze jei sukurete tai ir sakykite nuo saves o ne nuo kito asmens "Ir toliau paklausus, tai kam iš viso jis ale "tvarko" mūsų namo reikalus, jis atsakė:
- Galite nesistengti, vis tiek nei Mabilta, nei Kasyba jūsų namui daugiau nieko nedarys. PAMIRŠKIT."
1. Jokių išgalvotų dalykų nėra. Jei reikia, yra ir liudininkai šių pasakytų žodžių. Taip kad kūryba ir frazių išgalvojimais užsiimti neturiu laiko (kaip nekurie, pasirodo).
2. Betvarkės nenorime, o siekiame tik tvarkos. Tik kažkodėl žodį "tvarka" visi skirtingai supranta... Nejaugi tai, kad bendra žeme gali savavališkai naudotis tik viena pusė yra tvarka??? Beje, savivaldybės sprendimu, mūsų pusė yra teisi.
kaimynas rašė:
Na kad forumo dalyviu neklaidinti galiu paaiskinti esme konflikto.
TUIKIAI yra iniciatorius skundo pries atsiradusius kuoliukus salia 71 parkingo nuvaziavimo i pirma lygi ir kaip suprantu ten statydavo automobili, taciau unimodus uztverus tais kuoliukais ir grandine ivaziavima i parkinga buvo pasipiktinta, kad negalima laisvai parkuotis, todel ir susikirto keliai savivaldybeje. Taciau siuo atveju TUIKIAI pasipiktino, kad administratorius nepalaiko toje gatveleje besiparkuojanciu o gina parkingo savininkus, kurie turi vietas ir negali normaliai papulti i savo turima nuosavybe, kadangi keliukas gan siauras ir uzstacius viena jo puse, parkingu savininkai piko metu negali prasilenkti ir badosi automobiliu nosimis neapsispresdami kam vaziuoti atgal. Taciau apie jokius garantinius darbus ir kalbos nebuvo. Todel siuo atveju reiktu idomumo delei balsavima surengti kas palaiko gatveles uztverima o kas ne. Na bet ir taip aisku, kad 200 parkingo aiksteliu savininku dziaugiasi kada buna pravaziavimas tuscias o kurie ten negali pastatyti masinu, kada buna uztverta piktinasi. Taigi Gerb TUIKIAI jei sioje vietoje nuomones nesutapo-tai manau negrazu prikaisyti isgalvotus dalykus ir pilstyti purva. (na bet kiekvieno zmogaus sazines dalykas)
1. Kažin kas čia klaidina forumo dalyvius??? Visai nesu iniciatorė to skundo, esu tik pasirašiusi ant to skundo, kaip jam pritarianti. Tai įdomu, mielasis kaimyne, ar pats matei tą skundą, kad taip drąsiai teigi???
2. Skundo esmė yra visai ne kuoliukai, o savivaldžiavimas bendro naudojimo žemėje (jau ir šis faktas parodo, kad gerbiamas kaimynas skleidžia klaidingą informaciją)
3. Automobilio aš ten nestatau, nes man ten visai nepatogu ir nepakeliui. Tiesiog, pritariau kaimynų nuomonei, kad Unimodus neturi teisės tverti bendro naudojimo kelio.
4. Administratoriaus žodžiais - jis gynė ne parkingo aikštelių savininkus, o Unimodus pusę.
5. Visame rajone gatvelės ir keliukai yra viena puse užstatyti ir visur kažkodėl vairuotojai randa bendrą kalbą, kas kurį turi praleisti (nors būna ir visko), - tai kodėl šiame kelyje turi būti kažkokios tai išimtys???
6. Dėl balsavimo surengimo, jau galite jo neberengti - SAVIVALDYBĖ JAU PASKYRĖ BAUDĄ UNIMODUS ŠIOJE SAVIVALDŽIAVIMO BYLOJE. Taip kad balsavimas padėtų tik tuo atveju, jei Unimodus kreipsis į teismą.
7. Mano sąžinė visiškai švari, nes nei vieno žodžio mano tekste nėra išgalvoto.
Beje pridursiu, kad Savivaldybės atstovai paminėjo ir faktą, kad visame rajone kuoliukai yra sustatyti ir už juos surinkta rinkliava taip pat NETEISĖTAI. Tad jei būtų noras, būtų galima ir tai apskųsti. Deja, noro nėra, nes tie kuoliukai sudrausmina mėgėjus parkuotis ant šaligatvių ir žalios vejos. Bėda tik ta, kad jei Unimodus savo noru statė, tai galėjo ir savo lėšomis sustatyti...