Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-12-21 07:26:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 55 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Dėl bendrastatybinių trūkumų pašalinimo
StandartinėParašytas: 2009-07-23 23:05:29 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 73
Laiptinė: 1
krotonas rašė:
Geriau jau uzsiimtu tu bendrastatybiniu trukumu salinimu.

Beje, brangusis krotonai, tema nėra ilga, tik antras puslapis prirašytas, tai turėjai pastebėti, kad jau gerokai anksčiau esu pasidžiaugusi su visais kaimynais, kad tuom yra pasirūpinta - manau, kad nereikia taip jau vienašališkai reaguoti į kitų pasisakymus - TURĖKIME IR SAVO NUOMONĘ ;)

NU SKIN - GALVANIC SPA II

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-24 06:27:10 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Bet is tiesu kovojate uz kitus dalykus negu viesai skelbiates.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-24 07:56:05 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 0
Laiptinė: 0
krotonas rašė:

ir man taip pasirode. Negrazi cia istorija gaunasi ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-24 08:27:05 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

[quote="blackdevill":*cenzura*][quote="krotonas":*cenzura*]Bet is tiesu kovojate uz kitus dalykus negu viesai skelbiates.[/quote:*cenzura*]

ir man taip pasirode. Negrazi cia istorija gaunasi ;)[/quote:*cenzura*]

Štai šitoj vietoj, tai jau jūs, brangieji, pavarėte. Jei norite įžvelgti visame tame kokia nors kitą filosofinę prasmę, ją visada galite įžvelgti. Tik bėda tame, kad čia nieko nereikia įžvelginėti ir visai nerekia taip giliai knistis, kaip jums norisi:
1. Ši tema, kaip patys matote yra labai konkreti "Dėl bendrastatybinių trūkumų pašalinimo", tad jei taip norisi papilstyti iš tuščio į kiaurą, užveskite naują temą "Kovojam už vienus dalykus, viešai skelbiame - apie kitus"
2. Brangus, krotonai, pats puikiai žinai, kad "ne į temą" kalbėti nedera, tad neterškite eterio konkrečioje, apie mūsų namo sprendžiamus klausimus temoje.
3. Tikrai nuoširdžiai tikiuosi, kad nebetęsime šio betikslio debato, nes man pačiai atrodo, kad "istorija tikrai negraži", ir kuo toliau, tuo vis labiau galvoju, kad vis dėlto reiktų užsiimti administratoriaus pakeitimu - kas iš to gausis, laikas parodys, bet norisi bendrauti ir siekti gyvenamos aplinkos gerovės su bendraminčiu ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-24 09:53:45 
Atsijungęs
Senbuvis

TUIKIAI rašė:
blackdevill rašė:
krotonas rašė:

ir man taip pasirode. Negrazi cia istorija gaunasi ;)

Štai šitoj vietoj, tai jau jūs, brangieji, pavarėte. Jei norite įžvelgti visame tame kokia nors kitą filosofinę prasmę, ją visada galite įžvelgti. Tik bėda tame, kad čia nieko nereikia įžvelginėti ir visai nerekia taip giliai knistis, kaip jums norisi:
1. Ši tema, kaip patys matote yra labai konkreti "Dėl bendrastatybinių trūkumų pašalinimo", tad jei taip norisi papilstyti iš tuščio į kiaurą, užveskite naują temą "Kovojam už vienus dalykus, viešai skelbiame - apie kitus"
2. Brangus, krotonai, pats puikiai žinai, kad "ne į temą" kalbėti nedera, tad neterškite eterio konkrečioje, apie mūsų namo sprendžiamus klausimus temoje.
3. Tikrai nuoširdžiai tikiuosi, kad nebetęsime šio betikslio debato, nes man pačiai atrodo, kad "istorija tikrai negraži", ir kuo toliau, tuo vis labiau galvoju, kad vis dėlto reiktų užsiimti administratoriaus pakeitimu - kas iš to gausis, laikas parodys, bet norisi bendrauti ir siekti gyvenamos aplinkos gerovės su bendraminčiu ;)

Issirinkite Jus koki norite administratoriu bet su Jusu poziuriu Jums niekas neitiks "Tema baikta"

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-24 18:35:05 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 83
Nagi ir aš pasakysiu savo nuomonę - surizikuosiu būti įtraukta į tą suinteresuotų asmenų ratą, nes mano nuomonė ryškiai skirsis nuo TUIKIŲ nuomonės, bet visai to nebijau - jei ką pasiteisinsiu lygiai taip pat kad mano sąžinė švari (o ji iš tiesų švari).
Gyvenu šiame kvartale nuo 2005 metų, taigi teko bendrauti ir su ankstesne mūsų namų NPC vadybininke Agne. Todėl ir toli gražu ne tik todėl be galo džiaugiuosi, kad vietoje jos turime Vilmantą. Priežasčių daug: operatyviai tvarkomos ir sprendžiamos problemos (nevardinsiu konkrečiai kiekvieno atvejo, nes užtruksiu), pagalba net ir tuo atveju kai Vilmantas visiškai neprivalėtų to daryti, bet vis dėl to daro (turiu omenyje ne pagalbą man asmeniškai, bet mums visiems), kvartalo problemos jam atėjus tikrai pajudėjo iš vietos ir tame matau tik naudą - vėlgi mums visiems.
Klaidų dirbdami, gyvendami, bendraudami neišvengiame nė vienas. Bet manau kad visos jos yra išsprendžiamos. Aš bent jau pirmoje eilėje sprendžiu jas kitokiais būdais, nei šios temos autorė/-ius, nes man taip atrodo protingiau ir efektyviau. Na bet tai vėlgi kiekvieno reikalas.
Iš tiesų dėl tam tikrų priežasčių tik dabar pamačiau šią diskusiją ir pasisakau tik dabar. Mano nuomonė yra visiškai priešinga, bet jos neperšu kitiems.
Tik vienas pastebėjimas:
Cituoti:

Panašių pasisakymų vėlgi mano asmenine nuomone neturėtų būti. Jei Krotonas mato reikalą pasisakyti šioje, apie jūsų namą sprendžiamus klausimus temoje, jis turi pilną teisę tai padaryti. Nes savo nuomonę šis žmogus visada reiškia argumentuotai ir pamatuotai.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-24 20:46:01 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Oi, kaip laukiau, kada gi Angeliukas pasisakys šioje temoje. Štai ir sulaukiau :D
Visų pirma, noriu pastebėti, kad šioje temoje aš pasisakiau ne apie tai, koks Vilmantas geras ar blogas administratorius, o apie tai kaip neatsargiai ir nepasvertai jis barstosi žodžiais. Taip kad, mieloji Angeliuk, jei jau trokštate pasisakyti temoje, manau, visų pirma reikėtų įsigilinti į jos esmę.
Antra, aš irgi gyvenu šiame rajone jau nuo 2005 metų, ir man teko bendrauti su Agne taip pat. Taip kad drąsiai galiu pasakyti, kad ir Agnė, ir Vilmantas - abu labu tokie patys "šaunuoliai". Nenoriu plėstis ir gilintis apie jų "operatyvumą, reagavimą ir pagalbą"... Nes ši tema ne apie tai, o ir laiko gaila (geriau jau aš padūksiu su savo pypliais :wink: ).
Trečia, kiekvienas mes skirtingai sprendžiame iškilusias problemas ir sunkumus, taip kad ar protingai, ar kvailai sprendžiame kiti neturi teisės kritikuoti. Kas vienam protinga ir efektyvu, kitam gali atrodyti kvaila ir juokinga. Taip kad :hmmm:
Ketvirta, aš irgi esu tokios nuomonės kaip ir jūs, kad kiekvienas turime teisę pasisakyti temose, išsakyti savo nuomonę. Deja, krotonas įnirtingai man stengėsi įkalti ištrindamas mano pasisakymus, kad "ne į temą" kalbėti negalima. Ir įkalė :) Lazda turi du galus - dabar ir jam, ir jums, ir visiems kitiems norintiems pasisakyti šioje temoje primenu, kad ši tema apie BENDRASTATYBINIŲ TRŪKUMŲ PAŠALINIMĄ, O NE APIE SIMPATIJĄ AR ANTIPATIJĄ VILMANTUI (jis jau turėtų žagsėti nuo tokio dažno jo vardo minėjimo mūsų forume :lol: )
Ir galiausiai, nuoširdžiai tikiuosi, kaip kad sakė kaimynas, kad "ŠI TEMA BUS BAIGTA", ir visi kiti pasisakymai bus tik apie bendrastatybinius trūkumus :taip:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-24 21:54:15 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Ir as isreiksiu savo nuomone ( nors ne visi ja megsta :D ) apie sia diskusija.
Nors si visa istorija ne pati maloniausia, bet ....... Kalbant apie nuomoniu pasisakyma tai TUIKIAI visiskai teisingai pastebejo. Vien gali kur nori ir ka nori rasyti, o kiti tik ten kur jiems leidziama( ta nusprendzia isskirtiniai dalyviai). NENORMALU. Tuo labiau, patys matote kad forumas leisgyvis, tai kam ji dar labiau daryti mirusiu?. Kuo daugiau leisit nuomoniu isreiksti, tuo daugiau nariu ir dalyviu turesit. O gal jums pakanka tu paciu nariu???? Kol kas matau tik kai kuriu forumo dalyviu asmenines ambicijas( gal tiktu ir kitas koks zodis). Vnz jau ne pirma karta persistengta su ale "taisyklem".

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-25 14:19:51 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

TUIKIAI rašė:

Ir Vilmantas neįtinka, ir Krotonas negeras, ir Anqeliuko pasirodo laukė nesulaukė - na sorry, kad užtrukau...
Viską, ką norėjau, parašiau aukščiau, ir neuždrausit man pasakyti savo nuomonės. Tuo labiau kad jei jūsų nuomonė skaitote kad išreikšta vietoje, tai mano tuo labiau. Netgi specialiai sugrįžau į temos pradžią, nes nesupratau kuo tema pavadinta "Dėl bendrastatybinių trūkumų pašalinimo" gali būti susijusi su visu šiuo reikalu.
Cituoti:
o apie tai kaip neatsargiai ir nepasvertai jis barstosi žodžiais. Taip kad, mieloji Angeliuk, jei jau trokštate pasisakyti temoje, manau, visų pirma reikėtų įsigilinti į jos esmę.

Apie tai kaip neatsargiai ir nepasvertai jis barstosi žodžiais? Net jei ir taip, kuo tai susiję su bendrastatybinių trūkumų pašalinimu? Šiaip jeigu ką bendrastatybinius trūkumus šalina bendrovė-statytoja, ir ji pakankamai sėkmingai visa tai atlieka. Ir jos pavadinimas nėra NPC...
Tiesa, prie to paties galėtumėte paaiškinti, kuo susijusi ši jūsų žinutė: post10758.html#p10758 su temos esme?
Ir pabaigai. Bent jau aš kalbėjau ne apie simpatijas/antipatijas Vilmantui (ir vis gi tikiuosi kad jis nežagsi - nėra dėl ko).

To Blackdevill.
Cituoti:
Vien gali kur nori ir ka nori rasyti, o kiti tik ten kur jiems leidziama( ta nusprendzia isskirtiniai dalyviai).

Viliuosi, kad ne man tai buvo taikoma, nes ne tik kad tavo žinučių nesu trinusi ar kitaip neleidusi pasisakyti, bet apskritai tai dariau tik kelis kartus - ir tik dėl objektyvių priežasčių, tokių kaip kitų forumo dalyvių įžeidinėjimas, kvartalo negerbimas ir pan.
Išskirtinių dalyvių sorry taip pat nematau - matau kai ką kitą (turiu omenyje visus forumo dalyvius kaip visumą), bet gal geriau nereikšiu savo nuomonės čia ir dabar, nes tikrai čia ne vieta tai daryti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-25 15:24:05 
Atsijungęs
Dalyvis

Namas: 109
[quote="Anqeliukas"]
"Šiaip jeigu ką bendrastatybinius trūkumus šalina bendrovė-statytoja, ir ji pakankamai sėkmingai visa tai atlieka."

tai gal galite pateikti pavyzdziu? dekoju is anksto..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-25 16:33:41 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

victoria rašė:
Anqeliukas rašė:
"Šiaip jeigu ką bendrastatybinius trūkumus šalina bendrovė-statytoja, ir ji pakankamai sėkmingai visa tai atlieka."

tai gal galite pateikti pavyzdziu? dekoju is anksto..

Galiu, tik nežinau kaip tuos pavyzdžius pateikti...
Laiptinių brokų taisymas, takelių, laiptelių įrengimas, aplinkos tvarkymas, daugkartinis apželdinimas, butų brokų taisymai, bendradarbiavimas su gyventojais daugeliu aktualių klausimu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-26 15:49:12 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Jooo... vadinasi, gali prašyti kiek nori, visi norintys pasisakyti, būtinai ir iš širdies pasisakys... Prašom prašom, kas dar turi tokį nesuvaldomą troškimą? Pasisakykit...
Gerb. Angeliuk, noriu jums dar kartą viską paaiškinti (kaip sakoma "dla osobieno...") Ne, man Vilmantas ne tai kad neįtinka - jis pats prisišneka. O krotonas man nebuvo negeras iki tol, kol jam pasidarė "negeri" mano pasisakymai. Šiaip visi forumo dalyviai man yra vienodi, tik turintys skirtingas savo nuomones.
Jums gerai, kai jums niekas negali uždrausti pasakyti savo nuomonės, o MŪSŲ NUOMONĖS YRA IŠTRINAMOS, deja...
O visas šis reikalas yra susijęs su tema apie bendrastatybinių trūkumų pašalinimus, nes Vilmantas labai tiksliai ir aiškiai pasakė, kad mes galime nebevargti, bendraudami SU MABILTA - mums vis tiek niekas nepavyks (skaitėt, bet, kaip matyt, labai neatidžiai... aš tai buvau labai aiškiai parašiusi). NPC beje, aš nesu paminėjusi jo žodžių tekste. Taip kad jeigu ką, aš pati labai gerai žinau, kad tuos bendrastatybinius trūkumus turėtų pašalinti statybų bendrovė Mabilta, jai ir esame adresavę raštą - mūsų to mokinti ir aiškinti tikrai nereikia. Ačiū.
Mano jūsų minėta žinutė su tuo ir yra susijusi, kad Vilmantui į daugelį mūsų rajono problemų yra giliai nusišvilpt. FAKTAS.
Anqeliukas rašė:
Todėl ir toli gražu ne tik todėl be galo džiaugiuosi, kad vietoje jos turime Vilmantą. Priežasčių daug: operatyviai tvarkomos ir sprendžiamos problemos (nevardinsiu konkrečiai kiekvieno atvejo, nes užtruksiu), pagalba net ir tuo atveju kai Vilmantas visiškai neprivalėtų to daryti, bet vis dėl to daro (turiu omenyje ne pagalbą man asmeniškai, bet mums visiems), kvartalo problemos jam atėjus tikrai pajudėjo iš vietos ir tame matau tik naudą - vėlgi mums visiems.

Sakot, kalbėjot ne apie simpatijas ar antipatijas? O kaip pavadinti šį tekstą? Dar nesu girdėjusi iš nei vieno mūsų rajono gyventojo tokio atviro ir nuoširdaus "geriečio" Vilmanto apibūdinimo ;)
Na, pratęsiam diskusiją apie bendrastatybinius trūkumus :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-26 17:19:04 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nesiruošiu veltis į kažkokias bereikalingas diskusijas - nes akivaizdžiai matau nenorą susišnekėti. Savo nuomonę išsakiau - ir ne dėl to, kad man taip jau gerai, nes galiu pasisakyti nesibaimindama kad mano žinutes kažkas ištrins. Niekada nebijojau pasakyti savo nuomonės, ir niekur ji nebuvo ištrinta, ne tik čia. O jūs tik ir verkiate kad jūsų žinutės vis trinamos ir trinamos kažkokių negeriečių. Jei jos vertos tiek, kiek mano aukščiau pacituota jūsų žinutė ne į temą (na ne per kur prie "Gėdos stulpo" nedera), kurią reikėtų tuoj pat ją ištrinti iš ten - ką ir norėjau padaryti tik pamačius, bet vėlgi bus ašarų pakalnė - lai lieka ji ten kur yra, tai matyt buvo ištrintos ne be reikalo.

Pabaigai pasakysiu tik vieną: mane visada stebino, kai žmonės iš principo sprendžia tuos pačius klausimus ir problemas, bet kai kurie kažkaip sugeba prie viso to tik drąskyti vienas kitam akis ir šikti ant galvos, vietoje to kad suvienyti jėgas ir siekti bendrų tikslų kartu.
Taigi aš eilinį kartą lieku nustebusi, bet tema juk ne apie tai, ar ne?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-26 17:54:45 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Anqeliukas rašė:
Nesiruošiu veltis į kažkokias bereikalingas diskusijas - nes akivaizdžiai matau nenorą susišnekėti. Savo nuomonę išsakiau - ir ne dėl to, kad man taip jau gerai, nes galiu pasisakyti nesibaimindama kad mano žinutes kažkas ištrins. Niekada nebijojau pasakyti savo nuomonės, ir niekur ji nebuvo ištrinta, ne tik čia. O jūs tik ir verkiate kad jūsų žinutės vis trinamos ir trinamos kažkokių negeriečių. Jei jos vertos tiek, kiek mano aukščiau pacituota jūsų žinutė ne į temą (na ne per kur prie "Gėdos stulpo" nedera), tai turėčiau tuoj pat ją ištrinti iš ten - ką ir norėjau padaryti tik pamačius, bet vėlgi bus ašarų pakalnė - lai lieka ji ten kur yra.

Kaimynas jau buvo pasakęs, kad "tema baigta". Deja, jums dar labai norėjosi įkišti savo trigrašį, o dar sakote, kad nenorite veltis...
Patikėkit, aš tikrai neverkiu, kad mano žinutės yra ištrinamos :lol: Man tiesiog juokinga - labai juokinga :lol: Ir keistas jūsų požiūris į kitų pasisakymus, patikėkit. O jūs trinkite, trinkite į valias, jei jums nuo to tik geriau pasidaro ;) Kad ir šioje temoje - praeikite kaip su žoliapjove :D
Anqeliukas rašė:
Pabaigai pasakysiu tik vieną: mane visada stebino, kai žmonės iš principo sprendžia tuos pačius klausimus ir problemas, bet kažkaip sugeba prie viso to drąskyti vienas kitam akis ir šikti ant galvos, vietoje to kad suvienyti jėgas ir siekti bendrų tikslų kartu.
Taigi aš eilinį kartą lieku nustebusi, bet tema juk ne apie tai, ar ne?

Va, va, mane irgi labai stebina, kai žmogus, kuris "ale" dirbantis mūsų labui, kuris gauna algą už bendravimą su mumis, už mūsų problemų sprendimą, sugeba taip vienpusiškai žiūrėti į kai kuriuos dalykus, sugeba ištarti tokius žodžius žmonėms, kurie netiesiogiai, bet vis dėlto sutikit, moka jam algą. Tiesiog skaudu ir liūdna... :? Tai labai įdomu, kas kam ŠIKA :!: ant galvos (manau, už šį žodį jūsų komentaras turėtų būti ištrintas :wink: ).

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-26 20:29:23 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Anqeliukas rašė:
To Blackdevill.
Cituoti:
Vien gali kur nori ir ka nori rasyti, o kiti tik ten kur jiems leidziama( ta nusprendzia isskirtiniai dalyviai).

Viliuosi, kad ne man tai buvo taikoma, nes ne tik kad tavo žinučių nesu trinusi ar kitaip neleidusi pasisakyti, bet apskritai tai dariau tik kelis kartus - ir tik dėl objektyvių priežasčių, tokių kaip kitų forumo dalyvių įžeidinėjimas, kvartalo negerbimas ir pan.
Išskirtinių dalyvių sorry taip pat nematau - matau kai ką kitą (turiu omenyje visus forumo dalyvius kaip visumą), bet gal geriau nereikšiu savo nuomonės čia ir dabar, nes tikrai čia ne vieta tai daryti.

Ne ,Angeliuk ,ne tave turejau omenyje (nors idomu kas gi cia toks negeras mano tiek zinuciu istrine???).
Bet spresti kada ir kur laikas pareiksti nuomone (sysenele temoje YRA taipogi nuomone) administruojantys taip pat negali. Prasysiu paprasatai - nustokit suda malt (kiek vienas turetu pats suprasti ka blogai daro). Darote cia tvarka darykit tai saikingai.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 55 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: