Anqeliukas rašė:
Nesiruošiu veltis į kažkokias bereikalingas diskusijas - nes akivaizdžiai matau nenorą susišnekėti. Savo nuomonę išsakiau - ir ne dėl to, kad man taip jau gerai, nes galiu pasisakyti nesibaimindama kad mano žinutes kažkas ištrins. Niekada nebijojau pasakyti savo nuomonės, ir niekur ji nebuvo ištrinta, ne tik čia. O jūs tik ir verkiate kad jūsų žinutės vis trinamos ir trinamos kažkokių negeriečių. Jei jos vertos tiek, kiek mano aukščiau pacituota jūsų žinutė ne į temą (na ne per kur prie "Gėdos stulpo" nedera), tai turėčiau tuoj pat ją ištrinti iš ten - ką ir norėjau padaryti tik pamačius, bet vėlgi bus ašarų pakalnė - lai lieka ji ten kur yra.
Kaimynas jau buvo pasakęs, kad "tema baigta". Deja, jums dar labai norėjosi įkišti savo trigrašį, o dar sakote, kad nenorite veltis...
Patikėkit, aš tikrai neverkiu, kad mano žinutės yra ištrinamos

Man tiesiog juokinga - labai juokinga

Ir keistas jūsų požiūris į kitų pasisakymus, patikėkit. O jūs trinkite, trinkite į valias, jei jums nuo to tik geriau pasidaro

Kad ir šioje temoje - praeikite kaip su žoliapjove
Anqeliukas rašė:
Pabaigai pasakysiu tik vieną: mane visada stebino, kai žmonės iš principo sprendžia tuos pačius klausimus ir problemas, bet kažkaip sugeba prie viso to drąskyti vienas kitam akis ir šikti ant galvos, vietoje to kad suvienyti jėgas ir siekti bendrų tikslų kartu.
Taigi aš eilinį kartą lieku nustebusi, bet tema juk ne apie tai, ar ne?
Va, va, mane irgi labai stebina, kai žmogus, kuris "ale" dirbantis mūsų labui, kuris gauna algą už bendravimą su mumis, už mūsų problemų sprendimą, sugeba taip vienpusiškai žiūrėti į kai kuriuos dalykus, sugeba ištarti tokius žodžius žmonėms, kurie netiesiogiai, bet vis dėlto sutikit, moka jam algą. Tiesiog skaudu ir liūdna...

Tai labai įdomu, kas kam ŠIKA

ant galvos (manau, už šį žodį jūsų komentaras turėtų būti ištrintas

).