Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė Forum Index Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups    CalendarCalendar    RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Welcome
Welcome to Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Dėl netvarkingai parkuojamų automobilių
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Next

Post new topic   Reply to topic    Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenÄ— Forum Index -> Bendra
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Anqeliukas
Senbuvis

PostPosted: 2008-05-08 14:08:22    Post subject: Reply with quote

minduletorius wrote:
nemokinkyte vienu kitu gyventi, visada zmogui pikta kad bauda susimoketi reikia, cia jau nieko nepadarysi. visiem savos problemos aktualios ir tiek. as ir nenuomoju parkingo, o jei nera vietos kieme prie maksimos palieku, tada nors ryte pasivaikstau, o jei geras ryte oras tai tik privalumas

Å iaip niekas nieko ir nemokina ne Kiekvienas iÅ¡ mÅ«sų turi savo problemų, tik pvz. aÅ¡ dÄ—l savo problemų nesuku galvos kitiems. Ir kad pikta žmogui baisus kad baudÄ… reikia sumokÄ—ti, irgi galiu suprasti. Tik noriu sužinoti aÅ¡ asmeniÅ¡kai Äia prie kurio galo pritaisyta prie Bebro sumokÄ—tos baudos apakes ?
Bebras
Dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 14:29:53    Post subject: Reply with quote

Angeliuk, savo pirma pasisakyma sioje temoje perskaityk, ten atsakymas prie ko cia tu prie bebro baudos Smile
As irgi niekam nesuku galvos del savo problemu. Galvas pasuko mentai gave gyventoju nuotraukas. As tik pastebejimus pateikiau savo. Galu gale tai is esmes as daugeliu atveju su jumis sutinku. Masina mano irgi dazniausiai uz gero puskilometrio stovi. Nematau del to jokios problemos.
Back to top
View user's profile Send private message
Anqeliukas
Senbuvis

PostPosted: 2008-05-08 14:43:24    Post subject: Reply with quote

Bebras wrote:
Angeliuk, savo pirma pasisakyma sioje temoje perskaityk, ten atsakymas prie ko cia tu prie bebro baudos Smile
As irgi niekam nesuku galvos del savo problemu. Galvas pasuko mentai gave gyventoju nuotraukas. As tik pastebejimus pateikiau savo. Galu gale tai is esmes as daugeliu atveju su jumis sutinku. Masina mano irgi dazniausiai uz gero puskilometrio stovi. Nematau del to jokios problemos.

Na, paskaiÄiau skaito , atgaivinau atmintį. Ir kÄ…? Kokį įžiÅ«ri ryšį tarp manÄ™s ir savo sumokÄ—tos baudos? Jeigu tai užuomina į tai, kad aÅ¡ tavo automobilį nufotografavau - nesu ne fotografavusi jokio masin , tik vieno rato kraÅ¡teliu užvažiavusio ant Å¡aligatvio. Kai pamatau automobilį, stovintį ant žolÄ—s (kad ir vienu ratu, bet ant žolÄ—s ar ant Å¡aligatvio, ne ant kraÅ¡telio) - fotografuoju ir siunÄiu nuotraukas Eismo priežiÅ«ros tarnybai, ir ateityje žadu taip daryti. Kai aÅ¡ moku pinigai už iÅ¡važinÄ—tos žolÄ—s atstatymÄ… arba per automobilius negaliu praeiti Å¡aligatviu - man irgi pikta aaaa .
Taigi dar kartą klausiu - kokį aš turiu ryšį su tavo sumokėta bauda?
minduletorius
Patyres dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 15:24:45    Post subject: Reply with quote

davai, parduodam automobilius ir vaziiuojam visi 40 autiku varom. bus smagu, pabendrausim artimiau
Anqeliukas
Senbuvis

PostPosted: 2008-05-08 15:33:06    Post subject: Reply with quote

minduletorius wrote:
davai, parduodam automobilius ir vaziiuojam visi 40 autiku varom. bus smagu, pabendrausim artimiau

O ku daryti jei 40 autikas veža ne ten, kur reikia angelas
blackdevill
Senbuvis

PostPosted: 2008-05-08 15:33:09    Post subject: Reply with quote

minduletorius wrote:

Vat ir sarkazmas atsiranda vis labiau ir labiau Smile
As zinau kodel-nes metano dujos, kurios kila is savartyno, kaupiasi musu butuose ir paskui vekia visu smegenys Laughing Laughing Laughing
Anqeliukas
Senbuvis

PostPosted: 2008-05-08 15:36:12    Post subject: Reply with quote

blackdevill wrote:

As zinau kodel-nes metano dujos, kurios kila is savartyno, kaupiasi musu butuose ir paskui vekia visu smegenys Laughing Laughing Laughing

ne ne ne Nea, metano dujos mus veikia kitaip - mes tiesiog nebesuprantame kaip mūsų kvartale blogai gyventi apsvaiges Čia taip buvo kažkada labai popiliariai paaiškinta Mr. Green Dar sakė, kad mūsų vaikai gims žalionis galvomis, va Mr. Green
labas
minduletorius
Patyres dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 15:51:58    Post subject: Reply with quote

Anqeliukas wrote:
blackdevill wrote:

ne ne ne Nea, metano dujos mus veikia kitaip - mes tiesiog nebesuprantame kaip mūsų kvartale blogai gyventi apsvaiges Čia taip buvo kažkada labai popiliariai paaiškinta Mr. Green Dar sakė, kad mūsų vaikai gims žalionis galvomis, va Mr. Green
labas

pamatysit, zalios galvos ateityje bus populiarios... kitaip sakant cia gyventi privalumas
Arvydas7
Dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 17:03:33    Post subject: Reply with quote

Bebras wrote:
Dar noreciau aiskumo delei pabrezti, kad niekada nestatau ir nestatysiu ant zalios vejos, neuzgriozdinu ir neuzgriozdinsiu saligatvio, bet jei jau esu baudziamas uz vieno rato pastatyma ant saligatvio, tai jau virsune. Jauskit ribas. Fotografuokit vaikus, kurie medzius naujai pasodintus lauzo-daugiau zalos gamtai padaro. Turim valdzia gera, kuri parkingais pilieciu nesirupina, bet cia jau kitas klausimas. Kita vertus ar automobiliui perkama aikstele, ar aikstelei automobilis. Jeigu masina pvz. mano masina kainuoja 6.000 lt., ir as perku iki 20.000 lt kainuojanci1 aikstele, tai protingieji kurmiai, ar matote tame logikos bent kiek?!!!
Ahoi ponas bebre,izvelgiu Jusu mintyse idomiu dalyku.Kai paliksi savo masina vienu ratu ant bordiuro tai tada nesitikek kad ateis policininkas ir tuo paciu logikos gigantas .Bet pagaj jus jisai toks ir turetu buti. Isivaizduoju kaip prieina policininkas ir issitraukia masinu kaininika tada pagalvoja kad sita kainuoja apie 6000 tai jam nebutina pirkti parkingo ir gali vienu ratu statyti ant bordiuro.Niu tada jam belieka eiti iskoti brangesniu auto. Siaip taisykles visiem vienodos kas butu jei pradetu skirstiti kiek kuri masina gli lipti ant sligatvio.Negalima niekam.Tliau dar man idomu prieko cia valdzia.Valdzia leidzia istatimus o ne parkingus stato.Oapie vietu skaiciu cia jau daug rasyta.Daugelis is musu pikdami butus aiskiai matem kur problemos bet tikejomes stebuklo.Stebuklo deja neiviko ir yra kaip yra.Ir visdelto labai idomu kas kam yra perkama.aikstele auto ar atvirksciai.mano manimu aikstele perkama tam kad galetum patogiau gyventi ir visiskai nesuprantu prie ko cia auto. kaina.Keista buna kai einu pro nepigias masinas sustatytas ant saligatviu.Kazkodel jauciu kad kas antra kvepia vartotojiska paskola.Yra kaip yra pats toks buvau kai buvo 20m.Taigi galvokim ka darom pradekim gerbti viieni kitus ir gal tada ismoksim dziaugtis gyvenimu.
Back to top
Bebras
Dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 21:39:39    Post subject: Reply with quote

Arvydai, prie ko valdzia?! Prie to kad uzstatymas leistas jei neklystu 60 proc., prie to, kad turbut ir tu nematai nei vienos krepsinio aiksteles aplink (nesneku jau apie fulbolo stadiona), gal pats esi valdzia? Valdzia ne vien istatymus leidzia, savivaldybe turi ir daugiau pareigu, kurio is jusu interesus mineta instancija nors karta apgyne? O zinai kur kvietima i mentura gavau?! Sesiolikaukstis monolitas berods gelvonu ar staneviciaus gatveje priesais iki. Kada jei pro sali teks vaziuoti atkreipk demesi i aplinka-kiek auto ir kur sustatyta-mentams panosiai dar blogesnis vaizdas negu pas mus. Ir ka daro? Ogi nieko. Ir prasom nesuplakti masinos uz 6000 ir mentu darbo. Nematau mano pasisakyme jokios sasajos tarp siu dalyku, mintis noreta pasakyti visai kita buvo. O del pagarbos tai kurio negerbiu?
Back to top
Bebras
Dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 21:45:58    Post subject: Reply with quote

Angeliuk aiskinu:
Tu fotografuoji, siunti mentams nuotraukas. As mokejau bauda, nes kazkas (aplinkinis gyventojas)atsiunte mentams mano masinos nuotrauka (tarp kitko ne as ja ten pastaciau, bet mano vardu registruota buvo). Cia ir ta sasaja angeliuk. Kitas dalykas yra kaip tu tai priimi. As, be abejo, juokavau del baudos sumokejimo, bet sutik, kad mano juokelyje logikos yra?
Back to top
Bebras
Dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 21:53:10    Post subject: Reply with quote

Angeliuk dar pasiulyma ir prasyma turiu. Gal tiksliau ne tau asmeniskai, bet visiems fotografuojantiems. Gal galetumete tuo paciu pora kadru paaukoti ir suneliu besitustinanciu suneliu seimininkams nufotografuoti. Per pora metu kai cia gyvenu tik viena moteri esu mates surenkancia savo augintinio fekalijas. Myliu gyvunus, bet noretusi ir su vaiku ant zolytes kamuoli paspardyti. Jeigu jums nesunku....Smile
Back to top
Anqeliukas
Senbuvis

PostPosted: 2008-05-08 21:53:36    Post subject: Reply with quote

Bebras wrote:
Angeliuk aiskinu:
Tu fotografuoji, siunti mentams nuotraukas. As mokejau bauda, nes kazkas (aplinkinis gyventojas)atsiunte mentams mano masinos nuotrauka (tarp kitko ne as ja ten pastaciau, bet mano vardu registruota buvo). Cia ir ta sasaja angeliuk. Kitas dalykas yra kaip tu tai priimi. As, be abejo, juokavau del baudos sumokejimo, bet sutik, kad mano juokelyje logikos yra?

Žinok, aÅ¡ puikiai iÅ¡ pirmo karto supratau kokiÄ… tu sÄ…sajÄ… turi omenyje. O kaip aÅ¡ priimu? Normaliai priimu, sakyÄiau, tiesiog buvo labai įdomu iÅ¡girsti tavo argumentus - fotografuojanÄių ne vienas, o pretenzijos man... nelogiÅ¡ka, sutik Liezuvis ?
Bebras
Dalyvis

PostPosted: 2008-05-08 21:59:01    Post subject: Reply with quote

Tavo zinute pirma, i akis krenta, kitu nemaciau Smile
Back to top
Anqeliukas
Senbuvis

PostPosted: 2008-05-08 22:02:12    Post subject: Reply with quote

Bebras wrote:
Angeliuk dar pasiulyma ir prasyma turiu. Gal tiksliau ne tau asmeniskai, bet visiems fotografuojantiems. Gal galetumete tuo paciu pora kadru paaukoti ir suneliu besitustinanciu suneliu seimininkams nufotografuoti. Per pora metu kai cia gyvenu tik viena moteri esu mates surenkancia savo augintinio fekalijas. Myliu gyvunus, bet noretusi ir su vaiku ant zolytes kamuoli paspardyti. Jeigu jums nesunku....Smile

Kaip tau pasakyti, sunku ar nesunku kreivas Å iaip logiÅ¡ka butų manyti kad nesunku ne TaÄiau... jei manai kad neturiu kuo užsiimti ir tik lakstau aplink namÄ… su tikslu kÄ… nors nufotografuoti, tai galvok iÅ¡ naujo. Kai pamatau, kad masin stovi netinkamai, nufotografuoju, specialiai dÄ—l to nelekiu į apaÄiÄ…. DÄ—l savÄ™s galiu patikinti, kad mano katinas kate retai eina į laukÄ… ir lauke savo reikaliukų neatlieka - labiau patinka smÄ—lio dėžutÄ— namie. Taigi tvarkos nepažeidžiu ne Taip pat nepritariu tiems, kurie Å¡unis Å¡ikdina vos ne ant Å¡aligatvio ir puikiai matau, kas darosi žolÄ—je.
Bebre, aÅ¡ irgi turiu pasiÅ«lymÄ… ir praÅ¡ymÄ…. Davai pasidaliname sritimis ir mes toliau fotografuojame automobilinius pažeidÄ—jus, o tu bÅ«k atsakingas už ne vietoje besituÅ¡tinanÄių Å¡unelių Å¡eimininkų nubaudimÄ…. Manau, taip bÅ«tų sąžininga, tau taip neatrodo laimingas labas
Post new topic   Reply to topic    Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenÄ— Forum Index -> Bendra All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 25, 26, 27  Next
Page 19 of 27

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum