Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-12-21 07:33:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: del 'mazu' NPC saskaitu
StandartinėParašytas: 2008-06-12 17:10:49 
sveiki, esu taip 107 namo gyventoja ir esu LABAI pasipiktinusi del NPC priskaiciuojamu mokesciu.
labai noreciau jog i foruma prisiregistruotu kuo daugiau gyventoju ir siulyciau visiems vienytis ir kazka daryti, nes moketi toliau tokius mokescius yra absurdiska. aplinka nauju namu yra tragiska, siuksliu metosi milijonai, laiptiniu valymo rezultatu nesimato visai!!! valytoja esu maciusi gal pora kartu, bet ir tai jos valymas tai atsiprasau........ nauji namai, o laiptines purvinos, istepliotos ir joms jau tuoj reikes kapitalinio remonto!!!
zodziu as esu labai pasipiktinusi, ir labai kvieciu visus sutinkamcius su mano nuomone, prisideti ..

P.S gerbkime vieni kitus ir nesiukslinkime, ypac kalbant apie nuorukas... :?

Į viršų

Pranešimo tema: Re: del 'mazu' NPC saskaitu
StandartinėParašytas: 2008-06-13 06:40:39 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Namas: 107
Laiptinė: 3
sveika, cia tau pritariu visu 100%. saskaitos dideles o tvarkos kaip nera taip nera.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-13 12:01:48 
ir dar, jeigu matote, kad jusu laiptines neisvalytos, sakykit valytojoms, man siandien truko kantrybe, tai rezultate dabar valo mano laiptine antra karta!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-14 10:40:26 
Atsijungęs
Senbuvis

Sutinku su prasta valymo kokybe, bet negalima kaltinti vien tik valytojos, nes musų kai kurių gyventojų o ypač statybininkų įrenginėjančių butus kultūros lygis nesuvokiamas, pats mačiau kaip valytoja išplovė laiptinę o statybininkai tempia klijų maišus ir barsto per visus aukštus o po to dar ir kojomis ištrypia, vienu žodžiu už buto durų kas vyksta jiems visiškai nusi.......ikt. :uzpakal:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-14 17:44:29 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Laiptinė: 4
na iš kitos pusės tai ir savininkai tų butų, kur samdo "tokius" darbininkus truputį debilavoti, kad nesugeba jų kontroliuoti. nesuprantu kaip galima nesiprūpinti ten kur tu gyveni ar gyvensi greitu laiku. Aš savus strojinau taip, kad kasdieną nešdavo šiukles ir kasdieną šluodavo viską. o apie kaimynų paliktą netvarką laiptinėje iš viso tyliu. pati n sykių šiukšles rinkau. o kiek sienų ištepliotų, atsiprašant kiek kartų rasta priši....ta laiptinėje. o dabar kas gyvena galvojat rūpinasi?
ateina į pirmą aukštą parukyti nuorūkas bet kur numeta ir toliau eina namo. Takeliais niekas nevaikšto, visi per žolę....
Ko gero smagu žmonėm buzoje gyventi...
Šiandien grįžau namo, o mano aukšte laiptinės siena kažkuom numaliavota...klaiku...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-14 18:24:35 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Aplinka pas mus tai baisi, nepasakytum kad nauji namai-tiesiog siukslynas. Saskaitos tai dideles, bet mokeciau nepykdama jei matyciau kad kazkas daroma ar tvarkoma. Bet is kitos puses, tai ir patys gyventojai "superiniai" ne karta maciau kaip per balkona siuksles meto, o zolyte istrypta bus tol kol neismoks masinas statyt normaliai, pareini vakare tai net nera kur kojos pastatyt ant saligatvio, tai kur jau tau zolyte nebus isminta jei nera kaip kitaip praeiti. Is vis reiktu kuoliukus ikalti kas kiek tai metru kad nebutu imanoma uzvaziuoti ant "bardiuro" :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-14 20:13:29 
as nieko neakyciau, jei jo pvz bent karta i savaite (kai turi valyt 2kartu i savaite) nuvalytu normaliai duris, tureklus ir siaip aziningai atliktu savo darba, bet pvz mano laiptines durys nera maziusio skudurelio ar langu valiklio...tureklai isvis siaubingi... o apie tvarka tai jo... man atrodo kad cia daug kas nuomoja butus, todel nuomininkam nusiplaut i tvarka ir siuksles, o vva cia ir problema.. ech, reikia kazka realiai daryt, ne tik sneket.. :/

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 15:00:10 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Laiptinė: 0
Mieli kaimynai,

perskaiciau visu atsiliepimus ir visiskai sutinku, bet jei kiekvienas kuris pasisake forume parasytu savo pastabas oficialiu rastu ir nusiustume NPC faksu, emailu ar kitu laisku manau reaguoti visgi jie turetu. as jau karta rasiau, bet vienas asmuo is 300 butu yra balsas tyruose.
Arba renkam parasus ir kreipiames per savivaldybe ji privalo kontroliuoti sia imone
2-a problema su NPC tai yra savaitgaliais privaziuojantys mikriukai ir ismetantys maisus siuksliu. spekit kas uz tai moka? ir dar mes stebimes kad saskaitos "nedideles"

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 15:44:47 
Atsijungęs
Senbuvis

Prie ko čia 2-a problema su NPC tai yra savaitgaliais privaziuojantys mikriukai ir ismetantys maisus siuksliu. Savaitgaliais NPC išvis nedirba ir mes NPC nemokam už tokių "mikriukų" gaudymą ir kas žino, gal tas mikriukas namo gyventojas? :roll:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 15:55:32 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

as uz parasu rinkima ir kreipimasi auksciau, kas del antro tai tikrai nieko nepakeisim pati maciau kaip jie atvaziuoja su pilnu mikriuku ir meta siuksles. o juk apsaugos nesamdysim.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 16:16:45 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Dar kartelį kreipiuos į kaimynus visus tuos šhudžius mikriukus visgi sutramdyti galima.
Ka tik paskambinau i vilniaus m. savivaldybes atlieku tvarkymo poskiry ir jie man viska isaiskino
KAD:

REIKIA PRADETI ATVAZIUOJANCIUS IR PILANCIUS SIUKSLES FOTOGRAFUOTI O PO TO VISA MEDZIAGA PERDUOTI EKOLOGINEI POLICIJAI.
P.S: STENGTIS NUFOTOGRAFUOTI VALSTYBINI NUMERI IR PATI PROCESA
ryt man duos kontakta zmogaus kuriam reiketu perduoti ta medziaga.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 16:17:56 
Atsijungęs
Senbuvis

Parašus tai galima rinkti bet reikia protingai nuspręsti dėl ko juos rinti.
pvz. brangiai šiukšlių išvežimas, bet tų šiukšlių NPC neprigamina jos yra mūsų gyventojų, NPC galėtų visai Jų nevežti, apsikrautumėm iki 12 a. šiukšlėm ir iš namų nebeišeitumėm ir taip jau konteineriai pastoviai pilni ir skraido nuo vėjo popieriai :idea: Dėl mikriukų tai vargiai ar policija padės, priklausis nuo vairuotojo sumanumu, pasakys, kad pas draugą remontą atlieką ir išmetė šiukšles ar pan...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 16:26:51 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

pabandyt visada galima. bent as tai pradesiu fotomeninkes karjera.
vien tas kad jo prades ieskoti jis gali apsiraminti ir susimastyti, kad kita karta gal draugo remonto issisukimas nepades

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 16:36:16 
Atsijungęs
Senbuvis

Ir išvis mes labai toli nueinam nuo problemų, ką ten kalbėt apie šiukšles lauke, kad mūsų name net tualetais nemoka daug kas naudotis, per mėnesį laiko jau antrą kartą namo rūsys plaukia nuo fekalijų ir laiptinėse dvokia, nes kažkas sugeba laikraščių krūvas ir nuo statybų likusias atliekas sumesti į tuliką o po to NPC valo pusę dienos, šiandiena buvo ne išimtis :!: Tik gaila, kad nuo tokių kaimiečių tenka kentėti visiems :cry:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-06-17 22:52:07 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

[o jus nepastebejot kas del siuksliu isvezimo, tai savaitgaliais dazniausiai kelis kartus keicia kointeineri, jie net nespeja prisipildyti. taip kad kuo dazniau keis tuo NPC sakys jog daug siuksliu pas mus. Imames mieli kaimynai iniciatyvos ir renkam parasus uz tokia netvarka. Biskuti pikta kai reikia vien uz siuksles sumoketi 30Lt

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: