Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-11-28 14:47:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Del mokescio uz stulpelius
StandartinėParašytas: 2008-12-18 16:55:01 
Atsijungęs
Naujokas

Sveiki visi. Speju visi kaip ir as gavot saskaitas, prie kuriu priskaiciuotas mokestis uz nulauztus stulpelius. manau kad cia yra gryna nesamone uz juos moketi.
Nes mes jokios sutarties uz ju statyma nepasirasem
Niekas musu neispejo kad jie bus pastatyti
As asmeniskai neuzsakinejau tokios [aslaugos ir amnau kad jie nelabai turi teise imti is musu pinigus uz tai ko mes net neuzsakinejom
Kiti net masinu manau neturi, tai uz ka jiem moket.

Kaip jus manot. Gal sukylam ir darom ka nors.
Nes mano nuomone cia kiekviena menesi gausim panasu mokesti, kuris gali vis dideti.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Del mokescio uz stulpelius
StandartinėParašytas: 2008-12-18 17:24:07 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nekylam, juk patys pasirasem uz tuos stulpelius, patys ju prasem. O jeigu nenori, kad mokesciai didetu - nereikia lauzyti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-18 17:37:49 
Atsijungęs
Dalyvis

Kylam kylam , nes šis ežiukas visus tik agituoja nusiraminti, gal čia koks NPC darbuotojas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-18 18:59:44 
Atsijungęs
Naujokas

Niekas man nieko nedave pasirasinet. nesamone su tais kuoliukais. Nors normaliai galejo sustatyt, nes dabar net i kiema neina isukt ar su kita masina prasilenkt normaliai. nes buferis labaiu atsikises negu ratai.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-18 19:41:36 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 83
Laiptinė: 1
julia rašė:
Kylam kylam , nes šis ežiukas visus tik agituoja nusiraminti, gal čia koks NPC darbuotojas

Ežiukas? Siūlau bendrauti pagarbiau.
O dėl kuoliukų... Jums nereikia tvarkos kvartale? Jūs turite kažką prieš, kad dabar galima ramiai praeiti šaligatviais? Geriau buvo kai viskas buvo mašinų ratų išmalta?
Man asmeniškai labai gerai, kad galų gale atsirado tvarkos. Ir kvartalas panašus į gyvenamąjį kvartalą, o ne autosąvartyną.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-18 20:05:58 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Namas: 103
Laiptinė: 0
Aš ir pritariu kuoliukams, nes pagaliau galima normaliai ir preiti, ir su vežimėliu pravažiuoti, ir nebesiparinti kas rytą pamačius eilinę mašiną užvažiavus ant katik sudygusios žolės.
Manau, kad norint kažką daryti nebūtina gauti 100 proc. kvartalo gyventojų parašų, todėl nsiputokit čia, kad nieko nepaisrašinėjot.
Beja, aš mašiną turiu, kurią saugiai laikau parkinge.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 09:20:24 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

As ne dirbu NPC, NPC man priklauso :D
Uz tuos pinigus, kuriuos jus sumokejote uz kuoliukus, as nusipirkau laaaabai dideli televizoriu :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 09:48:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 107
Laiptinė: 0
krotonas rašė:
As ne dirbu NPC, NPC man priklauso :D
Uz tuos pinigus, kuriuos jus sumokejote uz kuoliukus, as nusipirkau laaaabai dideli televizoriu :D

Krotonai, gal kaip nors susitarsim?

Paveikslėlis

Kadangi, pasak garbiosios eugenijos, aš turėčiau apmokėti jos sąskaitą už kuoliukus,tai gal kartais teliką galėčiau pas tave pažiūrėti (toookio didelio neturiu)

PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

http://www.enemyhead.com/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 10:19:04 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kodel gi ne - tik cipsu ir alaus atsinesk :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 10:46:51 
Atsijungęs
Dalyvis

Jau rasiau kitoje temoje: Galbut tie stulpeliai ir geras reikalas, tik pries irengiant mes turejom buti informuoti kad bus tas ir tas, ir del ko jie cia atsirado, ir kad dauguma gyventoju pritaria. O ne pvz forume nuo Angeliuko, kad cia as viska suorganizavau, man cia gerai vaiksiuot ir begiot, ir jums bus gerai. Isivaizduokit toki dalyka. Uzsinores tox unimodus dar kazka cia irengti, pvz dar viena parkinga. Nu ir ateina faktura. Gerbiamas ponas(pone), mes cia pagalvojom, kad Jums mazai vietu kur masyna statyti ir cia nusprenedeme. Aisku dauguma sumos mes patis padengsime, bet jus bukit geras sumokekit 1000 Lt kad padengt kita dali. Tai ka mokesit sau tiliai? Manau kad ne ir musu Angeliukas pati prima pakels musu rajona ant ausu ir begs aiskintis.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 11:06:07 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

xoxa rašė:
Jau rasiau kitoje temoje: Galbut tie stulpeliai ir geras reikalas, tik pries irengiant mes turejom buti informuoti kad bus tas ir tas, ir del ko jie cia atsirado, ir kad dauguma gyventoju pritaria. O ne pvz forume nuo Angeliuko, kad cia as viska suorganizavau, man cia gerai vaiksiuot ir begiot, ir jums bus gerai. Isivaizduokit toki dalyka. Uzsinores tox unimodus dar kazka cia irengti, pvz dar viena parkinga. Nu ir ateina faktura. Gerbiamas ponas(pone), mes cia pagalvojom, kad Jums mazai vietu kur masyna statyti ir cia nusprenedeme. Aisku dauguma sumos mes patis padengsime, bet jus bukit geras sumokekit 1000 Lt kad padengt kita dali. Tai ka mokesit sau tiliai? Manau kad ne ir musu Angeliukas pati prima pakels musu rajona ant ausu ir begs aiskintis.

Sveiki visi,

baikit tuos bajerius apie papildomus garažus ir kt., išsinuomokite nors tuos kurie yra - galėsite ir į kiemą įsukti ir prasilenkti. O dėl kuoliukų, tai jau metai jei ne daugiau buvo šnekama, kad jų reikia kol dar ne visos mašinos su cvekais subraižytos ir visais veidrodėliais :D Negi dėl tų 10 Lt nubiednėjo kas? O kvartalas pasikeitė - arimų nebeliko, per kapotus vaikščioti nereikia, nors gal kam ir nuobodu pasidarė :D :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 11:11:19 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 83
Laiptinė: 1
xoxa rašė:

Kadangi man ne tas pats, kas vyksta kvartale (skirtingai ne didžiajai daugumai), aš domiuosi kas ir kaip vyksta (vėlgi skirtingai nei didžioji dauguma). Kadangi domėjausi ir žinojau kas ir kaip vyksta, apsiėmiau pranešti žmonėms, kuriems nuolat kilo klausimų kur kuoliukia ir kada jie bus montuojami, apie darbų eigą. Taip kad nepradėkite šnekėti nesąmonių ir priskirti man nepelnytus nuopelnus - norėčiau būti tokia galinga kad vien mano vienos pageidavimas būtų vykdomas po pageidavimo išsakymo, labai gaila, bet taip nėra. Burtų lazdelės taip pat neturiu - nors prisipažįstu, būtent dabar ją panaudočiau ne visai humaniškais tikslais - bet deja, neturiu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 11:23:20 
Atsijungęs
Dalyvis

Gerai gal as bereikalo cia perejau prie asmenybiu, pries Angeliuka nieko asmeniskai neturiu. Bet as vistiek turecuiau buti informuotas apie tai kas cia vyksta, ir kad man reikes pamoket. negaila man tu 15 Lt, bet turi buti tvarka. Nes sakau, kita karta NPC dar nores uz musu sskaita kazka padaryti, paziures: aga, ta karta padarem kaip norejom ir kita karta praeis.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 11:38:43 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Dauguma gyventoju buvo informuoti - juk parasai surinkti. O tai reiskia, kad apklausa ivyko. 100 proc. pritarimo niekur nereikalaujama.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-12-19 11:42:43 
Atsijungęs
Dalyvis

Tai apie tai kad dauguma informuoti ir parasai surinkti ir as tureciau buti informuotas.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: