xoxa rašė:
Jau rasiau kitoje temoje: Galbut tie stulpeliai ir geras reikalas, tik pries irengiant mes turejom buti informuoti kad bus tas ir tas, ir del ko jie cia atsirado, ir kad dauguma gyventoju pritaria. O ne pvz forume nuo Angeliuko, kad cia as viska suorganizavau, man cia gerai vaiksiuot ir begiot, ir jums bus gerai. Isivaizduokit toki dalyka. Uzsinores tox unimodus dar kazka cia irengti, pvz dar viena parkinga. Nu ir ateina faktura. Gerbiamas ponas(pone), mes cia pagalvojom, kad Jums mazai vietu kur masyna statyti ir cia nusprenedeme. Aisku dauguma sumos mes patis padengsime, bet jus bukit geras sumokekit 1000 Lt kad padengt kita dali. Tai ka mokesit sau tiliai? Manau kad ne ir musu Angeliukas pati prima pakels musu rajona ant ausu ir begs aiskintis.
Kadangi man ne tas pats, kas vyksta kvartale (skirtingai ne didžiajai daugumai), aš domiuosi kas ir kaip vyksta (vėlgi skirtingai nei didžioji dauguma). Kadangi domėjausi ir žinojau kas ir kaip vyksta, apsiėmiau pranešti žmonėms, kuriems nuolat kilo klausimų kur kuoliukia ir kada jie bus montuojami, apie darbų eigą. Taip kad nepradėkite šnekėti nesąmonių ir priskirti man nepelnytus nuopelnus - norėčiau būti tokia galinga kad vien mano vienos pageidavimas būtų vykdomas po pageidavimo išsakymo, labai gaila, bet taip nėra. Burtų lazdelės taip pat neturiu - nors prisipažįstu, būtent dabar ją panaudočiau ne visai humaniškais tikslais - bet deja, neturiu.