Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-11-21 13:29:38

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-11 22:00:38 
Atsijungęs
Dalyvis

kažkaip nelabai noriu tiketi, kad su baltermos sąskaitom gyvatukas yra pigesnis nei elekra. asmeniškai mes vasara gyvatuka jungiames pora kartu per savaite ir mum to pakanka

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-12 12:45:13 
Atsijungęs
Dalyvis

edita-99 rašė:
kažkaip nelabai noriu tiketi, kad su baltermos sąskaitom gyvatukas yra pigesnis nei elekra. asmeniškai mes vasara gyvatuka jungiames pora kartu per savaite ir mum to pakanka
nelabai yra kuo tiket, juk mokam uz kilovatvalandes o kaina baltermos ir elektros kolkas dar skirtingos... o sistemu prieziuro mokesti vistiek ar seip ar taip moki - jis nuo to ar veikia gyvatuka nuo ju ar nuo elektros nesikeis...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-03 22:44:00 
Atsijungęs
Dalyvis

O Pas mane gyvatukas tai išvis mistika.aš nesuprantu kaip jis turėtu veikti.kai buvo nuo baltermos viskas aišku šiluma prisukai ir jis palaiko vienoda temperatūra. visada šiltas.na o su elektra aš nesuvokiu to regulevimo kaip turi būti?lemputė dega manau turėtu kaisti bet gyvatukas šaltas šaltas karts nuo karto užšyla.kaip jam patinka.kaip pas jus mieli kaimynai ar elektrinu gyvatuku galima palaikyti vienoda šiluma?ar jis taip ir turi durniouti tai šaltas tai karštas?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-04 08:07:07 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

JURGITA rašė:
O Pas mane gyvatukas tai išvis mistika.aš nesuprantu kaip jis turėtu veikti.kai buvo nuo baltermos viskas aišku šiluma prisukai ir jis palaiko vienoda temperatūra. visada šiltas.na o su elektra aš nesuvokiu to regulevimo kaip turi būti?lemputė dega manau turėtu kaisti bet gyvatukas šaltas šaltas karts nuo karto užšyla.kaip jam patinka.kaip pas jus mieli kaimynai ar elektrinu gyvatuku galima palaikyti vienoda šiluma?ar jis taip ir turi durniouti tai šaltas tai karštas?

El. gyvatukas reguliuojasi (na bent pas mus), o jei nesyla ar puse gyvatuko syla reikia nuorinti, tai puikai padaro ir Balterma :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: