Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-10-07 17:26:47

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Welcome
Welcome to <strong>Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 52 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Kuo galime būti naudingi vieni kitiems
StandartinėParašytas: 2008-02-19 20:17:35 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nutariau užvesti naują temą, kadangi kartais būna kad reikia patarimo ar pagalbos iš tokios srities, kurioje nelabai ką nusimanai, o galbūt galintis ir norintis padėti žmogus gyvena visai čia pat.
Aš pati asmeniškai bet kuriuo metu galiu suteikti draudimo paslaugas (visos draudimo rūšys beveik visą parą :laimingas: ), draudimo bendrovė - ERGO Lietuva. Taip pat esu AVON koordinatorė - galiu padėti pigiau įsigyti AVON kosmetikos tapus konsultante/-u, taip pat aprūpinti Oriflame kosmetika, puikiais namų priežiūros skuduriukais iš mikropluošto. Mano tel. Nr. 8-670 27090.
Kas dar? Turiu Siamo katiną :cat: - ateityje tikrai reikės draugės, taigi mielai lauksime pasiūlymų iš katyčių :laimingas: Šiek tiek galiu patarti gyvūno auginimo ir gydymo klausimais.
Vyras labai gerai išmano vidaus apdailos darbus, taip žino kur pigiau ir geriau susiremontuoti automobilį.
Man retkarčiais labai aktualu būtų kaimyno, nusimanančio kompiuteriuose, konsultacija - juk iš tikrųjų dažniausiai užtenka patarimo. Taigi pasidalinkime, kuo galime vieni kitiems padėti :hug:

Paskutinį kartą redagavo Anqeliukas 2008-02-19 21:39:26. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-19 21:06:25 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

as galiu (nesaliskai) pakonsultuoti del buitines technikos.
kol kas turiu talpu lengvaji automobili, tai galeciau pagelbeti pervezant nestambius daiktus.

taip pat palaikyti kompanija zaidziant boulinga ir vartojant :alus: :velnias:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-19 21:12:26 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

blackdevill rašė:
as galiu (nesaliskai) pakonsultuoti del buitines technikos.
kol kas turiu talpu lengvaji automobili, tai galeciau pagelbeti pervezant nestambius daiktus.

taip pat palaikyti kompanija zaidziant boulinga ir vartojant :alus: :velnias:

Jo, dėl boulingo taip ir nesusitarėme kažkada... O reikėtų, reikėtų :taip:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Kuo galime būti naudingi vieni kitiems
StandartinėParašytas: 2008-02-19 21:14:05 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Mano vyras gerai nusimano kompiuterineje irangoje, jei ko prireiks, klauskit!!! :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-19 21:21:31 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Puiki temele! :good: Angeliukui :roze:
Esu MARY KAY grozio konsultante :grazi:
Kartais galiu pakonsultuoti ir medicininiais klausimais :roll:
Patarsiu ir pati mielai isklausysiu patarimus vaikiskais klausimais (sunui 9 men.)
Mano vyras - vis labiau tobulejantis fotografas - menininkas :shy: Jis mielai teikia sias paslaugas.
Galiu parvezt retkarciais naminio ir "neparduotuvinio" :alus: is teviskes (siaures Lietuvele) :wink:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-20 01:03:04 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

smagi tema
programuotojas ir siek tiek matematikas (komp. technika pakelt is mirusiu galiu, bet kai reik rinktis nauja geriau jau siulyciau specializuotus zmones, nes naujienu neseku, kadangi ne toje it srityje dirbu) vnz galiu padet sprest trumpucius vidutinio sudetingumo su komp. susijusius reikalus ;)
megstu filmus, tai daznai kai uzplaukia banga prasiauciu po piratiniu puslapius ir nusipompinu keleta naujesniu filmu ilgiem ziemos savaitgalio vakaram.. tai pasidalint piratu produkcija t.p. nesunku ;)
toliau automobiliai.. neturiu (kur siais laikais studentas sugebetu masina islaikyt? :) )
taciau jei ketinate pirkti naudota automobili, tai as esu is automobiliu pervarinetoju miesto- taurages (ten kas antras zmogus naudotu automobiliu verslu uzsiima, tai pazistamu toje srityje tikrai nemazai ;) ) ;) jau aisui padejau viena focusa papirkt ;)

telefono nerasau, nes man parasius privacia zinute gaunu perspejima i e-mail o is e-mailo ishkart telefonas perspeja, tai kaip ir netenka prasmes, kai prie kompo ir taip praleidziu didziaja gyvenimo dali :)
tai tiek.. jei ko prireiks tai bet kada kreipkites..

p.s. alus ir boulingas tai tikrai gerai.. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-20 10:08:56 
Atsijungęs
Dalyvis

Jo jo jo, pagal Vukio rekomendacijas nupirktas Focus'as vaziuoja ir vargo nemato :) Jeigu kas nores tokio masiniuko - turiu pardavejo tel., jie vien FF uzsima, is prancuzijos veza :)

Biski OT, bet topic'o tema primine musu vestuves, kur pirslio paliepimu, kiekvienas svecias turejo pasisakyti kuom gali buti naudingas ir kaip pades jauniesiems :) Visokiu pasizadejimu isgirdom :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-02-20 15:43:38 
Atsijungęs
Dalyvis

Anqeliukas rašė:
Nutariau užvesti naują temą, kadangi kartais būna kad reikia patarimo ar pagalbos iš tokios srities, kurioje nelabai ką nusimanai, o galbūt galintis ir norintis padėti žmogus gyvena visai čia pat.
Aš pati asmeniškai bet kuriuo metu galiu suteikti draudimo paslaugas (visos draudimo rūšys beveik visą parą :laimingas: ), draudimo bendrovė - ERGO Lietuva. Taip pat esu AVON koordinatorė - galiu padėti pigiau įsigyti AVON kosmetikos tapus konsultante/-u, taip pat aprūpinti Oriflame kosmetika, puikiais namų priežiūros skuduriukais iš mikropluošto. Mano tel. Nr. 8-670 27090.
Kas dar? Turiu Siamo katiną :cat: - ateityje tikrai reikės draugės, taigi mielai lauksime pasiūlymų iš katyčių :laimingas: Šiek tiek galiu patarti gyvūno auginimo ir gydymo klausimais.
Vyras labai gerai išmano vidaus apdailos darbus, taip žino kur pigiau ir geriau susiremontuoti automobilį.
Man retkarčiais labai aktualu būtų kaimyno, nusimanančio kompiuteriuose, konsultacija - juk iš tikrųjų dažniausiai užtenka patarimo. Taigi pasidalinkime, kuo galime vieni kitiems padėti :hug:

angeliuk aras komputeri gali padet priverst veikt :)

ir santechnikos bei elektros darbus padaryt :)) sita man rodos tavo vyriokas jau zino :oops:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-02-20 15:57:19 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

bababu rašė:
angeliuk aras komputeri gali padet priverst veikt :)

ir santechnikos bei elektros darbus padaryt :)) sita man rodos tavo vyriokas jau zino :oops:

Gerai, žinosiu, dėkui! Nes mano senukas kartais sustreikuoja, vis naujo nenusiperkame.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-20 17:57:22 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Visokiariopa kaiminiska pagalba

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-21 01:19:10 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Pasirodo vukis mano zemietis :D

vukis rašė:
smagi tema
programuotojas ir siek tiek matematikas (komp. technika pakelt is mirusiu galiu, bet kai reik rinktis nauja geriau jau siulyciau specializuotus zmones, nes naujienu neseku, kadangi ne toje it srityje dirbu) vnz galiu padet sprest trumpucius vidutinio sudetingumo su komp. susijusius reikalus ;)
megstu filmus, tai daznai kai uzplaukia banga prasiauciu po piratiniu puslapius ir nusipompinu keleta naujesniu filmu ilgiem ziemos savaitgalio vakaram.. tai pasidalint piratu produkcija t.p. nesunku ;)
toliau automobiliai.. neturiu (kur siais laikais studentas sugebetu masina islaikyt? :) )
taciau jei ketinate pirkti naudota automobili, tai as esu is automobiliu pervarinetoju miesto- taurages (ten kas antras zmogus naudotu automobiliu verslu uzsiima, tai pazistamu toje srityje tikrai nemazai ;) ) ;) jau aisui padejau viena focusa papirkt ;)

telefono nerasau, nes man parasius privacia zinute gaunu perspejima i e-mail o is e-mailo ishkart telefonas perspeja, tai kaip ir netenka prasmes, kai prie kompo ir taip praleidziu didziaja gyvenimo dali :)
tai tiek.. jei ko prireiks tai bet kada kreipkites..

p.s. alus ir boulingas tai tikrai gerai.. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-26 16:50:36 
Atsijungęs
Dalyvis

Esu medike, tad galeciau pakonsultuoti sveikatos klausimais :)
Tuo paciu perskaiciusi, kad blackdevil siulesi pakonsultuoti del buitines techikos, naudojuosi proga :roll: nusipirkau kaitlente, sensorinis valdymas ir pajungus susiduriau su problemele, viena puse kaitina, kita ne...nors isijungia... ar cia gali buti del to, kad laidas blogai pajungtas ar cia dar kazkas???? Gal galetu kas patarti? Aciukas

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-26 16:57:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Auxe rašė:
Tuo paciu perskaiciusi, kad blackdevil siulesi pakonsultuoti del buitines techikos, naudojuosi proga :roll: nusipirkau kaitlente, sensorinis valdymas ir pajungus susiduriau su problemele, viena puse kaitina, kita ne...nors isijungia... ar cia gali buti del to, kad laidas blogai pajungtas ar cia dar kazkas???? Gal galetu kas patarti? Aciukas

gali buti kad ir laidas, nors nujauciu kad gali buti ir rimtesnis gedimas. pradeciau aisku krapstyti laida, gal kokia viena faze blogai prisuko.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-26 18:00:03 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

blackdevill rašė:
Auxe rašė:

gali buti kad ir laidas, nors nujauciu kad gali buti ir rimtesnis gedimas. pradeciau aisku krapstyti laida, gal kokia viena faze blogai prisuko.

Manyciau viena faze nepajungta. nes jeigu neveiktu tai nekaistu nei vienas.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-27 16:33:44 
Atsijungęs
Dalyvis

L. aciu uz patarima, pasirodo tikrai 1a faze tik pajungta buvo :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 52 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: