Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-11-28 14:55:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-20 13:42:28 
Atsijungęs
Dalyvis

mamapupa rašė:
laba na ko cia taip ramu?kaip ligoniukai ,zivile ar jau pasveiko tavo vaikutis?kaip visos kitos ar sergat ar pamirsot kad sitas forumas yra?as tai vakar i kluba su draugem isvarius buvau kaip faina buvo pasisokt atsipalaiduot draugai aplankyt atvaziavo tai vyrus palikom su vaikais o mergos i kluba iki ryto!

tai kada cia taip spejai atsisokt,net kaimynu nepakvietei :( .o kur buvot?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-20 15:44:22 
mamapupa rašė:
laba na ko cia taip ramu?kaip ligoniukai ,zivile ar jau pasveiko tavo vaikutis?kaip visos kitos ar sergat ar pamirsot kad sitas forumas yra?as tai vakar i kluba su draugem isvarius buvau kaip faina buvo pasisokt atsipalaiduot draugai aplankyt atvaziavo tai vyrus palikom su vaikais o mergos i kluba iki ryto!

Nu, atrodo, pasveikom jau :roll: Tik va diagnoze taip ir liko neaiski (del to antro karsciavimo) :shock:
Buvom jau karteli ir lauke, sushalom... tai daba as sergu :D Kosau, gerkle skauda...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-20 20:10:53 
eugenija rašė:
mamapupa rašė:

tai kada cia taip spejai atsisokt,net kaimynu nepakvietei :( .o kur buvot?[/quote
antradieni ,norejau tave kviest bet pas tau gi serga mqaziukas tai galvojau i kluba tiikrai neisi.sorry.nu tai kitu kart nueisim kartu !

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-26 11:42:05 
Atsijungęs
Dalyvis

mamapupa rašė:
eugenija rašė:
mamapupa rašė:

tai kada cia taip spejai atsisokt,net kaimynu nepakvietei :( .o kur buvot?[/quote
antradieni ,norejau tave kviest bet pas tau gi serga mqaziukas tai galvojau i kluba tiikrai neisi.sorry.nu tai kitu kart nueisim kartu !

nu ziurek tu man :D ,nors taip buciau nejus,nes arijus apirges buvo.saunu,kad pasilinksiminai

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-28 11:13:50 
Atsijungęs
Dalyvis

sveikos, mamytes!!! prisijungiu prie pavilioniu mamyciu pulko:)) turiu maza lliu, kuriam bus 5 mensiai po savaites, ir orai gereja, tai ieskau, su cia kartu vezimelius pastumti, bo vienai liudna:(

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-28 13:20:19 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

nastiunia rašė:
sveikos, mamytes!!! prisijungiu prie pavilioniu mamyciu pulko:)) turiu maza lliu, kuriam bus 5 mensiai po savaites, ir orai gereja, tai ieskau, su cia kartu vezimelius pastumti, bo vienai liudna:(

sveika prisijungus :) is kurio namo busi?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-29 12:16:53 
nastiunia rašė:

laba junkis junkis bet kazkaip cia ramu,musu ziuriu maziukai vienodon amziaus mano kotrynai 5men vakar suejo,tai pasakokis placiau kas kaip kur kada!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-30 11:23:34 
Atsijungęs
Dalyvis

as is 83 namo, trecia laiptine. turiu berna, tai gerai, kad mergaiciu yra kieme, busimos panikes mano bicui;)
as siaip vaikstau miske, prie fabijoniskiu ziedo, kai orai geri ir nera plirzes miske, arba po rajona, aplink ratus sukam, iki abraomo kulviecio mokyklos ir atgal. del laiko ivairiai iseina, priklausomai nuo to, ar mamyte kartu miega su lelium, ar ne:)
parasyk, kokiu laiku einat, tada alim susitarti del primadienio pasivaikschiojimo

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-30 14:17:46 
nastiunia rašė:
as is 83 namo, trecia laiptine. turiu berna, tai gerai, kad mergaiciu yra kieme, busimos panikes mano bicui;)
as siaip vaikstau miske, prie fabijoniskiu ziedo, kai orai geri ir nera plirzes miske, arba po rajona, aplink ratus sukam, iki abraomo kulviecio mokyklos ir atgal. del laiko ivairiai iseina, priklausomai nuo to, ar mamyte kartu miega su lelium, ar ne:)
parasyk, kokiu laiku einat, tada alim susitarti del primadienio pasivaikschiojimo

mes tai eianm tada kai kas nors su mum eina tai derinames kartais ir 2karrt iseinam gali skype susirast puke69

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-18 22:36:09 
Atsijungęs
Dalyvis

Sveikos mamytes!Esu is 103 namo.Kol kas ten dar negyvenu,bet greiciausiu laiku zadu apsigyvent.Auginu 11 men. suneli. Tikiuosi susidraugausim :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-18 23:53:56 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

oksike rašė:
Sveikos mamytes!Esu is 103 namo.Kol kas ten dar negyvenu,bet greiciausiu laiku zadu apsigyvent.Auginu 11 men. suneli. Tikiuosi susidraugausim :)

Sveika prisijungus! :wink:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-20 09:23:49 
oksike rašė:

aisku junkis draugiskos visos mamos ,tik kad va cia kazkaip mirus si tema daugiau bendraujam supermamoje musu gaves temeliai
http://www.supermama.lt/forumas/index.p ... ry16600609
va uzeik cia ten daugiau kaimynku yra ir daugiau bendraujam

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-20 16:22:10 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Cituoti:
aisku junkis draugiskos visos mamos ,tik kad va cia kazkaip mirus si tema daugiau bendraujam supermamoje musu gaves temeliai
http://www.supermama.lt/forumas/index.p ... ry16600609
va uzeik cia ten daugiau kaimynku yra ir daugiau bendraujam

Nu va ir as nezinojau, reiks ir man ten prisijungti :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-21 09:43:45 
sveikos mamytes, pagaliau ir as uzsiregistravau musu forume.
Auginu sunu, mums jau 1.8 vaikstom be vezymo
Mes is 107 namo, smagu butu susipazinti su vaikiukais ir su ju mamytem

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-21 11:50:58 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

kaimyneAnna rašė:
sveikos mamytes, pagaliau ir as uzsiregistravau musu forume.
Auginu sunu, mums jau 1.8 vaikstom be vezymo
Mes is 107 namo, smagu butu susipazinti su vaikiukais ir su ju mamytem

Sveika prisijungus :D

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: