Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-12-21 08:05:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 81 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-31 09:11:24 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 107
Laiptinė: 0
Danc3 rašė:
rassut rašė:
hmmm...kada nueisiu i kelioniu agentura ir jei itakingiems asmenims atsiskaitysiu tai ikriausiai 08-11 :)

Oho, per tiek laiko as tik spesiu perskaityti gartraukio instrukcija, teks po atostogu kabinti. :oops:

tai mes galim tau perskaityti per viena nakti...ilgai atsiminsi ir laiko sutaupysi...bri padesi instruktaza pravesti? :roll:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-31 12:29:34 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 75
Laiptinė: 3
rassut rašė:
Danc3 rašė:
rassut rašė:
hmmm...kada nueisiu i kelioniu agentura ir jei itakingiems asmenims atsiskaitysiu tai ikriausiai 08-11 :)

Oho, per tiek laiko as tik spesiu perskaityti gartraukio instrukcija, teks po atostogu kabinti. :oops:

tai mes galim tau perskaityti per viena nakti...ilgai atsiminsi ir laiko sutaupysi...bri padesi instruktaza pravesti? :roll:

Ramiai, prasyciau eiles tvarka, is pradziu pagalba Bri, o po to ziuresime (jei liks jegu). Pakolkas Bri be iniciatyvos.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-31 14:03:39 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Laiptinė: 4
Danc3 rašė:

Ramiai, prasyciau eiles tvarka, is pradziu pagalba Bri, o po to ziuresime (jei liks jegu). Pakolkas Bri be iniciatyvos.

Bri buvo išlėkus...dabar grįžo..iniciatyvą jamsiu jau pat šiandien.... :grazi:

p.s. rassut būtinai padėsiu instruktažą pravesti.....

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-31 15:08:36 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

tada as rami laukiu savo eiles...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-05 16:24:26 
Atsijungęs
Senbuvis

mieli gyventojai, nutariau isileisti civilizacija ir as pro savo namu duris-noriu isivesti interneta! Gal kas gali ka parekomenduoti, kad nebutu jau labai letas kaip vezlys, bet kad ir nebutu brangus kaip feraris! :lol: parasykit jei turit kas kokiu patarimu...dekui is anksto!

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-05 18:39:23 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 75
Laiptinė: 3
Jonius rašė:
mieli gyventojai, nutariau isileisti civilizacija ir as pro savo namu duris-noriu isivesti interneta! Gal kas gali ka parekomenduoti, kad nebutu jau labai letas kaip vezlys, bet kad ir nebutu brangus kaip feraris! :lol: parasykit jei turit kas kokiu patarimu...dekui is anksto!

Yra skiltis jau sukurta apie interneta, as naudojausi b4net (uz 39Lt), o dabar perejau i fastlink (mokestis tas pats), bet greitis didesnis, aisku tik, kad tokio greicio koki jie siulo uz paslauga niekada nebuna :(

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-06 13:38:04 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Laiptinė: 1
Turiu fastlink'a (kaip Danc3 ir sake uz 39lt), vaikinukai greit sutvarke viska, greiciais nesiskundziu, filmus siunciuosi per 10min.:) Routeri zinoma pirkau pati, bet jie irgi man rodos siulo ka jie turi. Netgi sulaukiau tokio klausimo: "O kompiuteri turite?" :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-06 16:37:03 
Atsijungęs
Senbuvis

sawlutika rašė:
Turiu fastlink'a (kaip Danc3 ir sake uz 39lt), vaikinukai greit sutvarke viska, greiciais nesiskundziu, filmus siunciuosi per 10min.:) Routeri zinoma pirkau pati, bet jie irgi man rodos siulo ka jie turi. Netgi sulaukiau tokio klausimo: "O kompiuteri turite?" :D

tai galejai atsakyti: "o tai ka dar ir kompiuterio reikia?"
:roll:

matyt ir man reiks pajamt ta fastlinka, bet as noriu kad inetas per wireles eitu, matyt kad jie pades ir situo klausimu- ta prasme ruteri tures ne uz kosmine kaina?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-06 21:25:07 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Jonius rašė:

tai galejai atsakyti: "o tai ka dar ir kompiuterio reikia?"
:roll:
ruteri tures ne uz kosmine kaina?

Jo, tai jauciu butu sukomplektave ir dar pravede paskaita "Kas yra internetas" :lol: O del routerio (marsrutizatoriaus :D ) tai manau geriau keliauk ir pasiimk pats, nes daznai jie butu truputi uzsimete ant kainos:) Saviski pirkau "Fis kompiuteriai" Akropoly (vienas padalinys Maximoj, kitas Ermitaze), buciau namie parasyciau ir pavadinima:D Mokejau ~130lt tai visai jis man gerai tarnauja:) Gali pabandyt ir arciau - turim juk Topo Centra ir jo konsultantus:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Padėkime kaimynui....
StandartinėParašytas: 2008-11-06 12:28:29 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kaip kitose temose nuskambėjo turim mes tokį super kaimyną (rodos iš 3-ios ar 4-os laiptinės), kuriam parkuotis neišeina normaliai net kai aišktelėj yra laisvų vietų. Jam vis reikia savo super mašinytę skersai pastatyti.

Aš čia kalbu apie Golfą Jeroglifais aprašinėtą.

Kaip kaimynė BRI sakė šitam super duper vairuotojui ji pageidauja paskambint 3 val. nakties ir pravest parkavimo instruktažą bei papasakot apie savo asmeninį gyvenimą. Gal dar Jonis kada pasilinksmint sugalvos arba man bus nuobodu Paveikslėlis, todėl skelbiu jo telefono numerį:

861537097. Vairuotojas. (bent taip parašyta po langu)

Su nuosirdžiausiais linkėjimai Golfui Jeroglifui Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-11-06 15:22:51 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 99
Jonius: tikrink pm. Manau galesiu padeti, visgi ten ~10 min darbelio jei viskas gerai. Jei garantuoji :alus: :alus: :alus:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-11-06 16:29:41 
Atsijungęs
Senbuvis

linz rašė:
Jonius: tikrink pm. Manau galesiu padeti, visgi ten ~10 min darbelio jei viskas gerai. Jei garantuoji :alus: :alus: :alus:

as visiskai nesuprantu kaip cia tas mano pakalbos sauksmas rasytas rugpjucio men, atsikele i lapkriti...viska as jau susitvarkes....dekui :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-11-06 18:43:03 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Laiptinė: 4
rassut rašė:
Kaip kitose temose nuskambėjo turim mes tokį super kaimyną (rodos iš 3-ios ar 4-os laiptinės), kuriam parkuotis neišeina normaliai net kai aišktelėj yra laisvų vietų. Jam vis reikia savo super mašinytę skersai pastatyti.

Kaip kaimynė BRI sakė šitam super duper vairuotojui ji pageidauja paskambint 3 val. nakties ir pravest parkavimo instruktažą bei papasakot apie savo asmeninį gyvenimą. Gal dar Jonis kada pasilinksmint sugalvos arba man bus nuobodu Paveikslėlis, todėl skelbiu jo telefono numerį:

aš kaupiuosi šiam reikalui.... oi kaip kaupiuosi

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-11-06 21:47:16 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

rassut rašė:

O taaaip...Man atrodo, kad jis mus provokuoja...Nors kartais ir buna laisvos vietos, vistiek apzergia visa saligatvi...zaviuosi jo nuoseklumu. Tas Patrikas- zvaigzde, kuris uzkistas uz priekinio stiklo labai taikliai apibudina golfycio seimininka - mentalitetas kaip ant delno...

http://www.enemyhead.com/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2008-11-07 12:00:56 
Atsijungęs
Senbuvis

Lee rašė:
rassut rašė:

O taaaip...Man atrodo, kad jis mus provokuoja...Nors kartais ir buna laisvos vietos, vistiek apzergia visa saligatvi...zaviuosi jo nuoseklumu. Tas Patrikas- zvaigzde, kuris uzkistas uz priekinio stiklo labai taikliai apibudina golfycio seimininka - mentalitetas kaip ant delno...

gaila kad zasinas neskaito forumo, manau paskaites masina prie big'o paliktu :D

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 81 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: