Tania99, nežinau ar tu tokia naivi, ar kada nors stipriai galvą susitrenkei. Pasak tavęs, išeitų, jog jei pinigai baigėsi ar jų nebuvo pakankamai, tai galima daryti anarchiją, mesti lauk visas taisykles, nustoti laikytis įstatymų ir pan. Kas per mąstymas - turiu mašiną, bet baudoms pinigų tai jau ne, tik benzinui. Blin, su tokia logika, jei jau pinigai į pabaigą, tai nusispjovei, nusipirkai už paskutinius 1 l "baltakės" ir pirmyn - kam pasiseks, tas nepaklius po ratais. Ir policijai pagavus - sakyti - čiurikas, manęs bausti negalima, mane saugo krizė... Elgiuosi kaip noriu, nes krizė. Man pinigai baigėsi - galiu pagyventi pas tave? Su visu taboru? Juk Krizė. Neleisi? Pats įeisiu. Krizė... Gal galiu paimti tavo žieminius ratus. Savų neturiu. Krizė.
Ironizuoti galima būtų be galo. Bet jei žmogus rimtai taip galvoja, tai nekeista, kad prie namų tavo mašinos užstatytojas užstatytas dar 5 užstatytojų eilėm. Krizė. Visiems taip blogai, kad iš mašinos išsiritę, vos namus pasiekia, todėl mašina turi būti kuo arčiau.
Blin, kelerius metus neturėjom aikštelės, bet iš paskutiniųjų stengėmės sukaupti pinigų, nes jautėme diskomfortą kaskart grįžę vėliau, ieškoti vietos automobiliui. Bet, iki aikštelės įsigijimo niekada nebuvo taip, kad mūsų automobilis būtų pastatytas taip, kad pažeistume Kelių eismo taisykles, ar ką nors užstatytume. Jei nėra vietos, tai nėra, ieškai kur yra. Tegu ir už 3 minučių nuo namų. Tiesą sakant, toliau neteko statyti niekada. Tai ar čia problema? Matau, kad daugeliui "krizės ištiktųjų" - taip. Dar matau, kad krizės ypatingai ištikti naujesnių automobilių savininkai, dar labiau - vadybininkai su valdiškom mašinom. Tik deja, akivaizdu, kad ta krizė nei atėjo, nei praėjo. Ji buvo visada. Savininkų galvose.... Nuo pat įsikūrimo šiame kvartale problema ta pati - šaligatviai ir vejos visados pilni automobilių, šiukšlių ir šunų išmatų... Nes Krizė.
Kaip bebūtų gaila Tanios99, mano šeimoje ir toliau tolerancijos "krizės paliestiesiems" nėra. Suprantu egzistuojančias problemas ir toleruoju tuos, kur po ženklais stovi, bet realiai niekam netrukdo. Bet jei tik negaliu netrukdomas praeiti ar pravažiuoti - jokio gailesčio. O kaip tyčia yra labai gera pašto dėžutė -
lpept@policija.lt Priima visų modelių fotografijas. Svarbu, kad būtų nurodyti laikas ir vieta ir pažeidimo esmė. Būdavo tokių etatinių statytojų ant šaligatvių ir įvažiavimuose į stovėjimo aikšteles. Dabar gi pastebėjau, kad mano maršrute pasitaiko tik atsitiktiniai...