Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-12-21 07:40:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: BALTERMOS ATSISAKYMAS
StandartinėParašytas: 2009-04-28 07:43:27 
Atsijungęs
Dalyvis

Namas: 109
Laiptinė: 2
Minedas irgi save laiko rimtu atlieju.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-04-28 12:18:27 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 107
Laiptinė: 0
cccc rašė:
Kaip supratau, dedam tašką, laukiam atkaklesnių ir rimčiau pasiruošusių kovotojų, kurie kreipsis į televiziją, į naują prezidentą ar panašiai. :)

As manau kad siai dienai reikia pradeti spausti smegenis baltermai kad netemptu ir teiktu kainu komisijai perskaiciuotas kainas, pagal kuro kritimo kaina. jie gynesi praeitu metu 11 men. nuo 2009 m. silumos kaina gali buti perskaiciuojama du kartus per metus reikia pagalvoti ar geriau kad jie teiktu rudeniop pries silddymo sezona ar dabar, bet logiska kad po nauju jie vel eis gintis

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-04-28 13:28:15 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Namas: 103
Manau, kad čia ta pati chebra organizuoja gegužės 9 d. 19.30 val. 103 namo bendrijos antrąjį steigiamąjį susirinkimą. Ateikit ir galėsit akis į akį jų paklaust. Jis bus 103 namo kieme.
Ir kas blogiausia, kad nei aš, nei mano vyras negalim tą šeštadienį dalyvaut :oops: Įdomu, ką jie mikčios, kai išgirs klausimus į akis. Nes aš tai jau pasiutau dėl tokių nesamonių, kad net nervai nelaiko. Tegu tik pabando ateit pas mane parašo. Ilgai neišleisiu :twisted: Nesakau, kad "Balterma" šventieji, bet šitaip veikt be jokių ateities planų A, B ir C, tai jau ne tik, kad vaikiška, bet ir apsurdiška.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-04-28 15:57:21 
Atsijungęs
Senbuvis

Ruta rašė:
Manau, kad čia ta pati chebra organizuoja gegužės 9 d. 19.30 val. 103 namo bendrijos antrąjį steigiamąjį susirinkimą. Ateikit ir galėsit akis į akį jų paklaust. Jis bus 103 namo kieme.
Ir kas blogiausia, kad nei aš, nei mano vyras negalim tą šeštadienį dalyvaut :oops: Įdomu, ką jie mikčios, kai išgirs klausimus į akis. Nes aš tai jau pasiutau dėl tokių nesamonių, kad net nervai nelaiko. Tegu tik pabando ateit pas mane parašo. Ilgai neišleisiu :twisted: Nesakau, kad "Balterma" šventieji, bet šitaip veikt be jokių ateities planų A, B ir C, tai jau ne tik, kad vaikiška, bet ir apsurdiška.

Ta chebra jau pradeta atsibosti su savo sapaliojimais, ar protingas zmogus darytu steigiamaja susirinkima sestadieni, kada nieko nera ir dauguma isvaziuoja, na nebent jo zmona labai pikta ir nezino kaip atsimazinti tai oficialiai susirinkime dalyvauja :lol:
Na o 103 chebrai "aktyviajai" galiu nemokama plana pateikti

"Nemokamas veiksmu planas"
1. Darom viska, kad tik Baltermos atsisakyti. (Balterma pasiims savo iranga, nes tai jos asmenine nuosavybe ir namas liks be sildymo ir karsto vandens, aisku jei dar toki veiksma leis padaryti ivairios instancijos, statiniu prieziuros inspekcija ir t.t.t)
2. Reikalinga namui pirkti nauja iranga, kuri kainuoja apie 300 000 Lt, ir butui kainuotu apie 2000 Lt. (kazin ar kas mesis "Skladke")
3. Reikalinga vieta ant stogo, kur ja sumontuoti, nes patalpa kur ji siuo metu sumontuota priklauso Mabiltai ir balterma ja nuomoja, tai dar klausimas ar ja perleis?
4. Reikalinga imone kuri aptarnautu katilus ir teiktu tokia paslauga gyventojams, variantu nera daug, kadangi licenciju Vilniaus apskritis niekam neduoda ir ja turi tik balterma.
5. Isvada gyventojai lieka su el. sildytuvais ir boileriukais ir po nauju metu moka 1Lt/kw uz elektra. :idea:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-04-28 17:16:55 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Tik kaip rašė Rassut, 103 namo aktyvistai neturi laiko internetui ir šiam forumui...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-05-11 15:51:40 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Ar buvot kas tam susirinkime šį šeštadienį prie 103 namo?

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: