Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-12-21 06:55:57

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: gyvatukas, kas pigiau: elektra, ar balterma?
StandartinėParašytas: 2009-02-20 11:58:53 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 107
čia galima ir nebandyti, jei jau elementariai skaičiuojant gaunasi. O savaitgalį dar plius jungti el šildytuvus, tuomet ekonomija ant šildymo dar labiau pasijaus pinigine išraiška :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Viskas, kas susije su BALTERMA
StandartinėParašytas: 2009-07-11 12:04:50 
Atsijungęs
Dalyvis

Namas: 109
Laiptinė: 0
Mieli kaimynai, ar kas esate susidure su vonios gyvatuko problemomis?

As is 109. Kai tik BALTERMA atjunge bendra sildyma, as noriu vonios kamb. sildyti gyvatuku, bet kai pajungiau i elektros tinkla, sis visiskai nesildo. Sugedes el. tenas!!! Kovoju su BALTERMA, kaip su veju laukuose jau kelis men. Ji man siulo remontuotis gyvatuka savo lesomis, kas kainuoja ne viena simta lt. Tempia guma, nenori atlikineti garantinio remonto, randa kazkokiu kvailu pasiteisinimu, neva per didelis gyvatuku gedimu antpludis...

Gal kas galetumete patarti, ko cia griebtis, nes ta saraskinu kontora net i pretenzija nereaguoja..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-12 10:39:53 
Atsijungęs
Senbuvis

Laiptinė: 3
Aš pirmą kartą gyvenu namuose, kur įrengtas elektrinis gyvatukas. Taip, gal ir blondinė esu, bet niekas nepaaiškino, kaip elgtis su tuo aparatu. Na ir ką, buvo ruduo, įsijungiu gyvatuką, o tas neveikia. Iškviečiau Baltermą, sako, sudeginote aparatą - reikia įjungti tada, kai ten yra vandens. Sakau "Ačiū, kad pasakėte bent dabar". Pasiėmė tą aparačiuką ir tylu... Gerus pusę metų jokių žinių nebuvo, paskui skambinau kasdien, sakau, grąžinkite - prireikė, kai išjungė šildymą. Po kelių prašymų - atvažiavo tas pats meistras, papasakojo, kaip čia ką reikės daryti, kai vėl įjungs šildymą (jau pamiršau :) ) ir išvažiavo. Pradžioje sakė, kad tvarkys tik už mūsų pinigus, nes mano kaltė, bet galiausiai sutvarkė kaip garantinį ;) Todėl net nežinau ką patarti, kantrybės gal tiesiog reikia ir parveš atgal.. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-12 22:49:11 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 105
Laiptinė: 1
nesupratau, (turbut irgi blondinas)- ar nesildymo laiku jame nebuna vandens? Man atrodo kad pernai rudeni as juo sekmingai naudojaus, jei atmintis neapgauna...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-13 07:42:34 
Atsijungęs
Senbuvis

Jeigu ziemos metu nebuvo sildomas gyvatukas, galbut nuo pat jo pastatymo ten ir nebuvo vandens. Kaip ir pas mus - niekas nepasirupino, kad jo ten butu... Arba jis buvo jau sugedes pries tai, o zmones atsikrauste ziema ir to nezinojo, juk ir be to irenginio gyvatukas veikia, kai yra sildymas is Baltermos.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-13 13:54:39 
Atsijungęs
Dalyvis

Namas: 101
mes tai naudojame elektra, kadangi gyvatukas buvo netinkamoje vietoje, tai perkeldami i kita vamzdziu nebenorejom judinti, tai pasidareme tik elektrini...o reguliuojasi puikiai. O idomu jei prades laseti, kaip kazkas rase, kad prarudijo, ar pakalnkama musu voniose grindu hidroizoliacija? nors dar sildomas grindis dareme, tai turbut irgi prisideji prie hidroizoliacijos? kaip manot?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-13 14:06:18 
Atsijungęs
Dalyvis

Namas: 101
O...man blondinei dar toks klausimas dabar kilo...jei pas mane gyvatukas elektrinis, tai gal ten viduje ne vanduo? :hmmm:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-13 15:43:40 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 107
panda rašė:
O...man blondinei dar toks klausimas dabar kilo...jei pas mane gyvatukas elektrinis, tai gal ten viduje ne vanduo? :hmmm:

jei prijungtas prie baltermos, tai vanduo. Jei sistema nebuvo jungta žiemą, reikėtų pripilti vandens

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-07-13 19:51:48 
Atsijungęs
Dalyvis

Laiptinė: 0
panda rašė:
mes tai naudojame elektra, kadangi gyvatukas buvo netinkamoje vietoje, tai perkeldami i kita vamzdziu nebenorejom judinti, tai pasidareme tik elektrini...o reguliuojasi puikiai. O idomu jei prades laseti, kaip kazkas rase, kad prarudijo, ar pakalnkama musu voniose grindu hidroizoliacija? nors dar sildomas grindis dareme, tai turbut irgi prisideji prie hidroizoliacijos? kaip manot?

ar lases ar nelases, vonioj grindys tepamos kazkokia hidroizoliacine zalia kose, del kurios galima ramiau gyvent, jei vonia patvintu. mes pirkom meistram, tai tie ir istepe. pas mus irgi grindys sildomos, bet tas nuo vandens pratekejimo tikrai negelbsti.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: