Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-12-21 07:04:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 374 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Silumos sistemos ypatumai ir taupymo budai 2008 metu sezonas
StandartinėParašytas: 2009-03-18 14:36:40 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

tikrai labai pikta nuo to bejegiskumo, daro Balterma ka tik nori, o mes privalome apmoketi, duju kainos kritusios, tik ne musu sildymui!!! vasari jau tikrai labai stebejau radiatorius ir prisukinejau, bet saskaita atejo tokia kaip uz sausi! :oops:
namai kitoje BIGo puseje anksciau mokejo uz toki pati sildyma pernai 60lt, siemet - 120, juos sildo kita imone....

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Silumos sistemos ypatumai ir taupymo budai 2008 metu sezonas
StandartinėParašytas: 2009-03-18 15:08:19 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 93
Laiptinė: 1
rassut rašė:
Jo mylimos baltermos termogalvos yra super. Užsuki ant žvaigždutės, o radiatoriai šilti šilti :)) Pypt pypt šiandien skambinu pypt pypt Vytautui Noreikai, kad kaip ir pokalbio su juo metu minėjau termogalvos pirktos iš baltermos pieno riebumui skirtos nustatyti, o ne temperatūrą reguliuoti

Oi, šito vardo, Rassut, neminėk :evil: Turėjau su juo reikalų tik įsikėlus, kai mane pylė vonioj iš viršaus atsakančiai, ir kaip pasirodė, ne dėl kaimynų kaltės. Tai ilgai šiam atsakomybės vengiančiam vyrukui teko tai įrodinėti. Vis tik patirtis yra geras dalykas, dabar su juo nesicackinčiau.
O tai, vaikiukai, apie kokias sutartis su Balterma dabar kalbat, gal aš kažko nežinau, berazumė :D ...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-18 15:33:25 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 107
Laiptinė: 0
Tai ryt pas mane asmeniškai atvažiuoja p. Vytautas Noreika, kaip UAB "Balterma ir ko" šilumos tiekimo padalinio vadovas ir jam kaip pilietė demonstruosiu praktinius šildymo sistemos name 107 aspektus. Pakviečiau aš jį į svečius tam, kad jis pats įsitikintų, kad ne aš esu su galva susipykus krizės nučiulpta Lietuvos pilietė, o kad iš tikrųjų sumontuota UAB "Balterma ir ko" sistema bei visos termogalvos ir t.t. yra "šuniukų kakučių" analogai :))

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-18 15:41:47 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Virgute rašė:
rassut rašė:
Jo mylimos baltermos termogalvos yra super. Užsuki ant žvaigždutės, o radiatoriai šilti šilti :)) Pypt pypt šiandien skambinu pypt pypt Vytautui Noreikai, kad kaip ir pokalbio su juo metu minėjau termogalvos pirktos iš baltermos pieno riebumui skirtos nustatyti, o ne temperatūrą reguliuoti

Oi, šito vardo, Rassut, neminėk :evil: Turėjau su juo reikalų tik įsikėlus, kai mane pylė vonioj iš viršaus atsakančiai, ir kaip pasirodė, ne dėl kaimynų kaltės. Tai ilgai šiam atsakomybės vengiančiam vyrukui teko tai įrodinėti. Vis tik patirtis yra geras dalykas, dabar su juo nesicackinčiau.
O tai, vaikiukai, apie kokias sutartis su Balterma dabar kalbat, gal aš kažko nežinau, berazumė :D ...

Kalbama apie sutartis su balterma - del silumos ir karsto vandens tiekimo. Nieko ypatingo, bet vis popierelis su antspaudu rankoje :) Kreipiantis i Balterma del sutarties, reikia tureti asmens dokumenta ir Registru centro pazyma del nuosavybes.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-18 16:45:47 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

o geras... mes tai dar sutarties kaip ir neturim. Vasarą kaip pasakė, kad kai paruoš sutartį, tai paskambins, tai dar jokių žinių :lol:
Ypatinga kokia tai sutartis turėtų būti :lol: :lol: :lol:

http://www.enemyhead.com/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-18 16:57:44 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 93
Laiptinė: 1
krotonas rašė:
Virgute rašė:
rassut rašė:

Kalbama apie sutartis su balterma - del silumos ir karsto vandens tiekimo. Nieko ypatingo, bet vis popierelis su antspaudu rankoje :) Kreipiantis i Balterma del sutarties, reikia tureti asmens dokumenta ir Registru centro pazyma del nuosavybes.

Aišku, tokias tai sutartis turiu ir padarė šiaip iš karto man ten besimajačijant :) Gaila, galvojau, kad yra kokios nors tokios ypatingos, kur parašyta, kad viskas nemokamai ir dar primokės :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-18 23:30:18 
Atsijungęs
Dalyvis

mors senuku reguliatoriai po 40 lt, bet vis tiek jie sutaupo nepalyginamai daugiau.

renatannn rašė:
_odi_ rašė:
meme rašė:
Mano spalio baltermos saskaita 130 lt, o vien uz sildyma 75 lt. Beveik 50m2 buto plotas. labai dziaugiuos isigijus termogalvas. visada laikau ant 2.5 padalos, namuose tikrai silta. 1 m2 prisuku ne pilnai 5 KWh.

pas mane tų termogalvų nėra,bet girdėjau,kad su jom labai susitaupo :roll: reiktų gal įsigyt :) o kur jų būna pirkti?

antras variantas - mūsų "mylima" Balterma parduoda termoregulaitorius po 25 Lt

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-19 02:18:52 
Atsijungęs
Dalyvis

Namas: 75
meme rašė:
Mano spalio baltermos saskaita 130 lt, o vien uz sildyma 75 lt. Beveik 50m2 buto plotas. labai dziaugiuos isigijus termogalvas. visada laikau ant 2.5 padalos, namuose tikrai silta. 1 m2 prisuku ne pilnai 5 KWh.

Chaidi rašė:
odi, Mes tai visai dziaugtummemes pamate saskaita 108 lt vien uz sildyma, net 202 lt vien uz sildyma 53kv.m bute!!! :linsmybes: bet 400lt tik uz sildyma biski i nevilti varo...ryt eisiu i kova su balterma. :evil:

Meme, bet pas mus termogalvos tai ant 1 arba uzsuktos, vienam tik kambary ant 3...

o del sutarciu, tai ir mes negavom...kai klausiau pavasario pabaigoj, tai sake: NERA! MES JUM PASKAMBINSIM!...gal varpais skambint bande, tik varpu nerado... :?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-19 10:46:00 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

JAU RAŠAU DIDŽIOSIOM RAIDĖM NEBEGALIU PYPT PYT.

Šaindien apsilankęs pas mano bute UAB "Balterma ir ko" V.Noreika su meistriuku.
Demonstravau tokią situaciją: ant dviejų radiatorių uždėti "Baltermos" reguliatoriai, o ant vieno vakar uždėjau tą už 40 lt. iš senukų ale tipo.
Praktika: Radiatoriai kur uždėtos Baltermos galvos- karšti ir jiems px ar suksi į dešinę ar į kairę. Radiatorius, kuriam uždėta kita galva šaltas kaip lavonas buvo jau po 15 min. kai tik uždėjau reguliatorių.
Nu šiandien vyrai sukiojo ir taip ir anaip, ir su prietaisais tikrino ar jis geras ir išsiairdė konstrukciją ir t.t. bet radiatoriai kaip liko šilti taip ir liko :) Ir dar bandydamas mykti apie radiatorius kažką UAB "Baltermos ir ko" atvykęs kolektyvas pripažino, kad jų reguliatoriai yra GŪVNO :)
Aš bent jau susitariau taip, kadangi neturiu laiko laukti kol atšals radiatoriai, jei vakare jie bent šiek tiek bus šilti, tai aš tas Jūsų ale prestige termogalvas nusuku ir atvežu grąžinti. Atsakymas: OK.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-19 12:08:35 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

O kai grazinsi ju termo galvas pinigelius uz juos ir grazins!?!!? :oops: :oops:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-19 13:09:01 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Žinai, aš pakankamai "užpypinus" jau esu Balterma, kad tiesiog jiems bus papraščiau man grąžinti tuos 75 lt. negu laukti kada jiems ateis nurodymas priimti grąžinimui ir grąžinti pinigus iš Vartotojų teisių. Tiesiog aš pusiaukelėj neplanuoju sustoti, jei užsiėmiau savo buto šildymo klausimu tai reiškia aš jį "damušiu" iki galo :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-23 10:14:28 
Atsijungęs
Senbuvis

o cia ne is fantastikos skyrelio???ta prasme apie pinigu grazinima???na nebent tu reguliatorius pries 14 dienu pirkai, bet as jau pamenu kai buvau sveciuose pernai metais jie buvo jau ant tamstos radiatoriu... :D

be kokiu atveju sekmes

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-03-23 10:54:50 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Tikiuos, kad ne iš fantastikos. Penktadienį kai aš eilinią dieną aplankiau Baltermą, kaip tik buvo ir giacomini atstovas (reguliatoriu tiekėjas). Ir jis dar kartelį patvirtino, kad visi gyventojai, kuriems neveikia reguliatoriai, tegu juos grąžina ir jie bus pakeičiami naujais ir keis tol kol viskas bus ok. Dar viena alternatyva buvo pasiūlyta, turimus grąžinti ir damokėjus šiek tiek pinigėlių įsigyti brangesnius, bet geresnius.
Aš asmeniškai pasirinkau variantą, kad man grąžinami pinigai (bet kaip supratau Balterma labiau linkus pakeisti reguliatorius). Su pinigų grąžinimu sutiko ir pati Balterma.
Nu žodžiu aš šian nuvežiau ir man vienodai šviečia, kad aš juos pirkau prieš pusę metų tai yra įrengimas, o ne batas ar sūrelis, tad jei jam viskas ok, tai ir po metų ar dviejų jis turi veikti ok.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-09-01 09:50:42 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 101
Laiptinė: 2
Tema rakinama, kaip nebeaktuali, nuo siol rasykite i tema:
silumos-sistemos-ypatumai-ir-taupymo-budai-2009-metu-sezonas-t517.html

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 374 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 21, 22, 23, 24, 25

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: