Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-10-07 17:21:53

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Welcome
Welcome to <strong>Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-15 14:22:43 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

bastinga rašė:
minduletorius rašė:
ble siandien vel ryte uzstatyta buvo, nu nervai nelaiko

As irgi pastebejau, kad kas ryta ir kas vakara tas ivaziavimas uzstatytas, ir dazniausiai keturakis sidabrinis mersas uzstato :evil:

susimokeji siandien uz stovejima :twisted: jau antra auka sito ivaziavimo :twisted:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-15 14:28:55 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

blackdevill rašė:
bastinga rašė:
minduletorius rašė:
ble siandien vel ryte uzstatyta buvo, nu nervai nelaiko

As irgi pastebejau, kad kas ryta ir kas vakara tas ivaziavimas uzstatytas, ir dazniausiai keturakis sidabrinis mersas uzstato :evil:

susimokeji siandien uz stovejima :twisted: jau antra auka sito ivaziavimo :twisted:

o ka buvo mentai iskviesti? saunu

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-15 23:21:25 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

man irgi penktadieni buvo pikta del tu lohu, nes kiemuose kamstis o 2 isvaziavimas uzstatytas. iskvieciau mentus, tai po 10 min man perskambino ir "nemandagiai" pasiule paieskoti kitu isvaziavymu (pvz prie 99 namo...) o be to dar ir paaiskino kad niekur jie nevaziuos ir kad jeigu man kazkas nepatinka tai galiu rasyti pareiskyma i 6 komisariata. idomiausia kad atsakius i mento klasima "ko gi as is ju noriu", kad noreciau kad nebutu pazeidziami istatymai jis man atsake jog cia kokie ne pazeidimai ir isvys cia yra ne ju reikalas.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-16 09:25:46 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

mhm rašė:
man irgi penktadieni buvo pikta del tu lohu, nes kiemuose kamstis o 2 isvaziavimas uzstatytas. iskvieciau mentus, tai po 10 min man perskambino ir "nemandagiai" pasiule paieskoti kitu isvaziavymu (pvz prie 99 namo...) o be to dar ir paaiskino kad niekur jie nevaziuos ir kad jeigu man kazkas nepatinka tai galiu rasyti pareiskyma i 6 komisariata. idomiausia kad atsakius i mento klasima "ko gi as is ju noriu", kad noreciau kad nebutu pazeidziami istatymai jis man atsake jog cia kokie ne pazeidimai ir isvys cia yra ne ju reikalas.

Jei kita karta teks vel tokia pati situacija tai pasakyk, kad pagal Keliu eismo taisykles 132straipsnio 1dali, kuri sako
Transporto priemonių važiavimo ar stovėjimo gyvenamosiose zonose ir kiemuose tvarkos pažeidimas. bauda 50-100Lt.
reiskia, kad jie pazeidzia KET ir policija PRIVALO nubausti.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-16 09:43:34 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

bastinga rašė:
mhm rašė:

Jei kita karta teks vel tokia pati situacija tai pasakyk, kad pagal Keliu eismo taisykles 132straipsnio 1dali, kuri sako
Transporto priemonių važiavimo ar stovėjimo gyvenamosiose zonose ir kiemuose tvarkos pažeidimas. bauda 50-100Lt.
reiskia, kad jie pazeidzia KET ir policija PRIVALO nubausti.

nu matai kokie tie mentai, reikia kokia tv issikviesti

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-16 20:52:07 
Atsijungęs
Dalyvis

Labai gerai padeda prisisaukti pagalbos fraze. "Sis pokalbis yra irasytas tam kad galeciau aiskiai isklausyti antra karta ir teisingai suprasti jusu zodzius, o jeigu nepavyktu ju suprasti ir antra karta gal but man pades suprasti 6 komisariato virsininkas... Atleiskit pamirsau kokia jusu pavarde?"

Tekstas gali buti koreguojamas trumpinamas, taciau eme islaikoma, veiksmingumas 100% is vieno bandymo :) :roll:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-16 21:55:13 
Atsijungęs
Dalyvis

Sian (treciadieni) vakare maciau uzstatytas baltas mikriukas ant "zalios vejos" zonos salia isvaaziavimo. Atvaziavo eismo prieziuros kontrole, uzsirase numerius mikriuko, surase protokola, sake seimininkas bus iskviestas i policija :) Sekmes

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-16 22:40:58 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Dimax rašė:
Labai gerai padeda prisisaukti pagalbos fraze. "Sis pokalbis yra irasytas tam kad galeciau aiskiai isklausyti antra karta ir teisingai suprasti jusu zodzius, o jeigu nepavyktu ju suprasti ir antra karta gal but man pades suprasti 6 komisariato virsininkas... Atleiskit pamirsau kokia jusu pavarde?"

Tekstas gali buti koreguojamas trumpinamas, taciau eme islaikoma, veiksmingumas 100% is vieno bandymo :) :roll:

tokia fraze labai lengvai gi gali tapt realybe.. juk daugelis mobiliuju turi irasinejimo funkcija..
tereikia per pokalbi paleist diktofona

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-04-17 08:38:47 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

vidas rašė:
Sian (treciadieni) vakare maciau uzstatytas baltas mikriukas ant "zalios vejos" zonos salia isvaaziavimo. Atvaziavo eismo prieziuros kontrole, uzsirase numerius mikriuko, surase protokola, sake seimininkas bus iskviestas i policija :) Sekmes

ble neravi nelaiko, kokiam dalbajobui reikia buti kad ant pievos, masina statyiti, juk pats masiau kaip zmones tik pries keliasdienas tvarke ta pieva, nes ji buvo isvazyneta. o kas uz tai mokes, man atrodo kad mes...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: naujas ivaziavimas tarp 105 ir 101 namo
StandartinėParašytas: 2008-08-27 22:13:51 
Atsijungęs
Naujokas

as tai ant disku paliksiu jei man uzklius...viena mersa buvau nuziurejes bet paskui matyt susiprato.....

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: