Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė Forum Index Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups    CalendarCalendar    RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Welcome
Welcome to Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

naujas ivaziavimas tarp 105 ir 101 namo
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenÄ— Forum Index -> 13 korpusas(S.NÄ—ries 105)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
blackdevill
Senbuvis

PostPosted: 2008-04-15 13:22:43    Post subject: Reply with quote

bastinga wrote:
minduletorius wrote:
ble siandien vel ryte uzstatyta buvo, nu nervai nelaiko

As irgi pastebejau, kad kas ryta ir kas vakara tas ivaziavimas uzstatytas, ir dazniausiai keturakis sidabrinis mersas uzstato Evil or Very Mad

susimokeji siandien uz stovejima Twisted Evil jau antra auka sito ivaziavimo Twisted Evil
minduletorius
Patyres dalyvis

PostPosted: 2008-04-15 13:28:55    Post subject: Reply with quote

blackdevill wrote:
bastinga wrote:
minduletorius wrote:
ble siandien vel ryte uzstatyta buvo, nu nervai nelaiko

As irgi pastebejau, kad kas ryta ir kas vakara tas ivaziavimas uzstatytas, ir dazniausiai keturakis sidabrinis mersas uzstato Evil or Very Mad

susimokeji siandien uz stovejima Twisted Evil jau antra auka sito ivaziavimo Twisted Evil

o ka buvo mentai iskviesti? saunu
mhm
Dalyvis

PostPosted: 2008-04-15 22:21:25    Post subject: Reply with quote

man irgi penktadieni buvo pikta del tu lohu, nes kiemuose kamstis o 2 isvaziavimas uzstatytas. iskvieciau mentus, tai po 10 min man perskambino ir "nemandagiai" pasiule paieskoti kitu isvaziavymu (pvz prie 99 namo...) o be to dar ir paaiskino kad niekur jie nevaziuos ir kad jeigu man kazkas nepatinka tai galiu rasyti pareiskyma i 6 komisariata. idomiausia kad atsakius i mento klasima "ko gi as is ju noriu", kad noreciau kad nebutu pazeidziami istatymai jis man atsake jog cia kokie ne pazeidimai ir isvys cia yra ne ju reikalas.
bastinga
Patyres dalyvis

PostPosted: 2008-04-16 08:25:46    Post subject: Reply with quote

mhm wrote:
man irgi penktadieni buvo pikta del tu lohu, nes kiemuose kamstis o 2 isvaziavimas uzstatytas. iskvieciau mentus, tai po 10 min man perskambino ir "nemandagiai" pasiule paieskoti kitu isvaziavymu (pvz prie 99 namo...) o be to dar ir paaiskino kad niekur jie nevaziuos ir kad jeigu man kazkas nepatinka tai galiu rasyti pareiskyma i 6 komisariata. idomiausia kad atsakius i mento klasima "ko gi as is ju noriu", kad noreciau kad nebutu pazeidziami istatymai jis man atsake jog cia kokie ne pazeidimai ir isvys cia yra ne ju reikalas.

Jei kita karta teks vel tokia pati situacija tai pasakyk, kad pagal Keliu eismo taisykles 132straipsnio 1dali, kuri sako
Transporto priemonių važiavimo ar stovėjimo gyvenamosiose zonose ir kiemuose tvarkos pažeidimas. bauda 50-100Lt.
reiskia, kad jie pazeidzia KET ir policija PRIVALO nubausti.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
minduletorius
Patyres dalyvis

PostPosted: 2008-04-16 08:43:34    Post subject: Reply with quote

bastinga wrote:
mhm wrote:

Jei kita karta teks vel tokia pati situacija tai pasakyk, kad pagal Keliu eismo taisykles 132straipsnio 1dali, kuri sako
Transporto priemonių važiavimo ar stovėjimo gyvenamosiose zonose ir kiemuose tvarkos pažeidimas. bauda 50-100Lt.
reiskia, kad jie pazeidzia KET ir policija PRIVALO nubausti.

nu matai kokie tie mentai, reikia kokia tv issikviesti
Dimax
Dalyvis

PostPosted: 2008-04-16 19:52:07    Post subject: Reply with quote

Labai gerai padeda prisisaukti pagalbos fraze. "Sis pokalbis yra irasytas tam kad galeciau aiskiai isklausyti antra karta ir teisingai suprasti jusu zodzius, o jeigu nepavyktu ju suprasti ir antra karta gal but man pades suprasti 6 komisariato virsininkas... Atleiskit pamirsau kokia jusu pavarde?"

Tekstas gali buti koreguojamas trumpinamas, taciau eme islaikoma, veiksmingumas 100% is vieno bandymo Smile Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
vidas
Dalyvis

PostPosted: 2008-04-16 20:55:13    Post subject: Reply with quote

Sian (treciadieni) vakare maciau uzstatytas baltas mikriukas ant "zalios vejos" zonos salia isvaaziavimo. Atvaziavo eismo prieziuros kontrole, uzsirase numerius mikriuko, surase protokola, sake seimininkas bus iskviestas i policija Smile Sekmes
vukis
Site Admin

PostPosted: 2008-04-16 21:40:58    Post subject: Reply with quote

Dimax wrote:
Labai gerai padeda prisisaukti pagalbos fraze. "Sis pokalbis yra irasytas tam kad galeciau aiskiai isklausyti antra karta ir teisingai suprasti jusu zodzius, o jeigu nepavyktu ju suprasti ir antra karta gal but man pades suprasti 6 komisariato virsininkas... Atleiskit pamirsau kokia jusu pavarde?"

Tekstas gali buti koreguojamas trumpinamas, taciau eme islaikoma, veiksmingumas 100% is vieno bandymo Smile Rolling Eyes

tokia fraze labai lengvai gi gali tapt realybe.. juk daugelis mobiliuju turi irasinejimo funkcija..
tereikia per pokalbi paleist diktofona
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
minduletorius
Patyres dalyvis

PostPosted: 2008-04-17 07:38:47    Post subject: Reply with quote

vidas wrote:
Sian (treciadieni) vakare maciau uzstatytas baltas mikriukas ant "zalios vejos" zonos salia isvaaziavimo. Atvaziavo eismo prieziuros kontrole, uzsirase numerius mikriuko, surase protokola, sake seimininkas bus iskviestas i policija Smile Sekmes

ble neravi nelaiko, kokiam dalbajobui reikia buti kad ant pievos, masina statyiti, juk pats masiau kaip zmones tik pries keliasdienas tvarke ta pieva, nes ji buvo isvazyneta. o kas uz tai mokes, man atrodo kad mes...
Post new topic   Reply to topic    Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenÄ— Forum Index -> 13 korpusas(S.NÄ—ries 105) All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum