| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
blackdevill Senbuvis

|
Posted: 2008-04-15 13:22:43 Post subject: |
|
|
| bastinga wrote: | | minduletorius wrote: | | ble siandien vel ryte uzstatyta buvo, nu nervai nelaiko |
As irgi pastebejau, kad kas ryta ir kas vakara tas ivaziavimas uzstatytas, ir dazniausiai keturakis sidabrinis mersas uzstato  |
susimokeji siandien uz stovejima jau antra auka sito ivaziavimo  _________________ As jums dar neatsibodau?
|
|
| Back to top |
|
 |
minduletorius Patyres dalyvis

|
Posted: 2008-04-15 13:28:55 Post subject: |
|
|
| blackdevill wrote: | | bastinga wrote: | | minduletorius wrote: | | ble siandien vel ryte uzstatyta buvo, nu nervai nelaiko |
As irgi pastebejau, kad kas ryta ir kas vakara tas ivaziavimas uzstatytas, ir dazniausiai keturakis sidabrinis mersas uzstato  |
susimokeji siandien uz stovejima jau antra auka sito ivaziavimo  |
o ka buvo mentai iskviesti? saunu _________________ Tiesiog kaimynas,
|
|
| Back to top |
|
 |
mhm Dalyvis

|
Posted: 2008-04-15 22:21:25 Post subject: |
|
|
man irgi penktadieni buvo pikta del tu lohu, nes kiemuose kamstis o 2 isvaziavimas uzstatytas. iskvieciau mentus, tai po 10 min man perskambino ir "nemandagiai" pasiule paieskoti kitu isvaziavymu (pvz prie 99 namo...) o be to dar ir paaiskino kad niekur jie nevaziuos ir kad jeigu man kazkas nepatinka tai galiu rasyti pareiskyma i 6 komisariata. idomiausia kad atsakius i mento klasima "ko gi as is ju noriu", kad noreciau kad nebutu pazeidziami istatymai jis man atsake jog cia kokie ne pazeidimai ir isvys cia yra ne ju reikalas. _________________ 99, II
|
|
| Back to top |
|
 |
bastinga Patyres dalyvis

|
Posted: 2008-04-16 08:25:46 Post subject: |
|
|
| mhm wrote: | | man irgi penktadieni buvo pikta del tu lohu, nes kiemuose kamstis o 2 isvaziavimas uzstatytas. iskvieciau mentus, tai po 10 min man perskambino ir "nemandagiai" pasiule paieskoti kitu isvaziavymu (pvz prie 99 namo...) o be to dar ir paaiskino kad niekur jie nevaziuos ir kad jeigu man kazkas nepatinka tai galiu rasyti pareiskyma i 6 komisariata. idomiausia kad atsakius i mento klasima "ko gi as is ju noriu", kad noreciau kad nebutu pazeidziami istatymai jis man atsake jog cia kokie ne pazeidimai ir isvys cia yra ne ju reikalas. |
Jei kita karta teks vel tokia pati situacija tai pasakyk, kad pagal Keliu eismo taisykles 132straipsnio 1dali, kuri sako
Transporto priemonių važiavimo ar stovėjimo gyvenamosiose zonose ir kiemuose tvarkos pažeidimas. bauda 50-100Lt.
reiskia, kad jie pazeidzia KET ir policija PRIVALO nubausti.
|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 2008-04-16 08:43:34 Post subject: |
|
|
| bastinga wrote: | | mhm wrote: | | man irgi penktadieni buvo pikta del tu lohu, nes kiemuose kamstis o 2 isvaziavimas uzstatytas. iskvieciau mentus, tai po 10 min man perskambino ir "nemandagiai" pasiule paieskoti kitu isvaziavymu (pvz prie 99 namo...) o be to dar ir paaiskino kad niekur jie nevaziuos ir kad jeigu man kazkas nepatinka tai galiu rasyti pareiskyma i 6 komisariata. idomiausia kad atsakius i mento klasima "ko gi as is ju noriu", kad noreciau kad nebutu pazeidziami istatymai jis man atsake jog cia kokie ne pazeidimai ir isvys cia yra ne ju reikalas. |
Jei kita karta teks vel tokia pati situacija tai pasakyk, kad pagal Keliu eismo taisykles 132straipsnio 1dali, kuri sako
Transporto priemonių važiavimo ar stovėjimo gyvenamosiose zonose ir kiemuose tvarkos pažeidimas. bauda 50-100Lt.
reiskia, kad jie pazeidzia KET ir policija PRIVALO nubausti. |
nu matai kokie tie mentai, reikia kokia tv issikviesti _________________ Tiesiog kaimynas,
|
|
| Back to top |
|
 |
Dimax Dalyvis
|
Posted: 2008-04-16 19:52:07 Post subject: |
|
|
Labai gerai padeda prisisaukti pagalbos fraze. "Sis pokalbis yra irasytas tam kad galeciau aiskiai isklausyti antra karta ir teisingai suprasti jusu zodzius, o jeigu nepavyktu ju suprasti ir antra karta gal but man pades suprasti 6 komisariato virsininkas... Atleiskit pamirsau kokia jusu pavarde?"
Tekstas gali buti koreguojamas trumpinamas, taciau eme islaikoma, veiksmingumas 100% is vieno bandymo
|
|
| Back to top |
|
 |
vidas Dalyvis
|
Posted: 2008-04-16 20:55:13 Post subject: |
|
|
Sian (treciadieni) vakare maciau uzstatytas baltas mikriukas ant "zalios vejos" zonos salia isvaaziavimo. Atvaziavo eismo prieziuros kontrole, uzsirase numerius mikriuko, surase protokola, sake seimininkas bus iskviestas i policija Sekmes _________________ 101-288 / 8 aukštas / IV laiptinė
|
|
| Back to top |
|
 |
vukis Site Admin

|
Posted: 2008-04-16 21:40:58 Post subject: |
|
|
| Dimax wrote: | Labai gerai padeda prisisaukti pagalbos fraze. "Sis pokalbis yra irasytas tam kad galeciau aiskiai isklausyti antra karta ir teisingai suprasti jusu zodzius, o jeigu nepavyktu ju suprasti ir antra karta gal but man pades suprasti 6 komisariato virsininkas... Atleiskit pamirsau kokia jusu pavarde?"
Tekstas gali buti koreguojamas trumpinamas, taciau eme islaikoma, veiksmingumas 100% is vieno bandymo  |
tokia fraze labai lengvai gi gali tapt realybe.. juk daugelis mobiliuju turi irasinejimo funkcija..
tereikia per pokalbi paleist diktofona
|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 2008-04-17 07:38:47 Post subject: |
|
|
| vidas wrote: | Sian (treciadieni) vakare maciau uzstatytas baltas mikriukas ant "zalios vejos" zonos salia isvaaziavimo. Atvaziavo eismo prieziuros kontrole, uzsirase numerius mikriuko, surase protokola, sake seimininkas bus iskviestas i policija Sekmes |
ble neravi nelaiko, kokiam dalbajobui reikia buti kad ant pievos, masina statyiti, juk pats masiau kaip zmones tik pries keliasdienas tvarke ta pieva, nes ji buvo isvazyneta. o kas uz tai mokes, man atrodo kad mes... _________________ Tiesiog kaimynas,
|
|
| Back to top |
|
 |
|