Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-11-21 19:22:40

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 512 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 15:08:22 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

minduletorius rašė:
nemokinkyte vienu kitu gyventi, visada zmogui pikta kad bauda susimoketi reikia, cia jau nieko nepadarysi. visiem savos problemos aktualios ir tiek. as ir nenuomoju parkingo, o jei nera vietos kieme prie maksimos palieku, tada nors ryte pasivaikstau, o jei geras ryte oras tai tik privalumas

Šiaip niekas nieko ir nemokina :ne: Kiekvienas iš mūsų turi savo problemų, tik pvz. aš dėl savo problemų nesuku galvos kitiems. Ir kad pikta žmogui :ugly: kad baudą reikia sumokėti, irgi galiu suprasti. Tik noriu sužinoti aš asmeniškai čia prie kurio galo pritaisyta prie Bebro sumokėtos baudos :apakes: ?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 15:29:53 
Atsijungęs
Dalyvis

Angeliuk, savo pirma pasisakyma sioje temoje perskaityk, ten atsakymas prie ko cia tu prie bebro baudos :)
As irgi niekam nesuku galvos del savo problemu. Galvas pasuko mentai gave gyventoju nuotraukas. As tik pastebejimus pateikiau savo. Galu gale tai is esmes as daugeliu atveju su jumis sutinku. Masina mano irgi dazniausiai uz gero puskilometrio stovi. Nematau del to jokios problemos.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 15:43:24 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Bebras rašė:
Angeliuk, savo pirma pasisakyma sioje temoje perskaityk, ten atsakymas prie ko cia tu prie bebro baudos :)
As irgi niekam nesuku galvos del savo problemu. Galvas pasuko mentai gave gyventoju nuotraukas. As tik pastebejimus pateikiau savo. Galu gale tai is esmes as daugeliu atveju su jumis sutinku. Masina mano irgi dazniausiai uz gero puskilometrio stovi. Nematau del to jokios problemos.

Na, paskaičiau :skaito: , atgaivinau atmintį. Ir ką? Kokį įžiūri ryšį tarp manęs ir savo sumokėtos baudos? Jeigu tai užuomina į tai, kad aš tavo automobilį nufotografavau - nesu :ne: fotografavusi jokio :car: , tik vieno rato krašteliu užvažiavusio ant šaligatvio. Kai pamatau automobilį, stovintį ant žolės (kad ir vienu ratu, bet ant žolės ar ant šaligatvio, ne ant kraštelio) - fotografuoju ir siunčiu nuotraukas Eismo priežiūros tarnybai, ir ateityje žadu taip daryti. Kai aš moku :money: už išvažinėtos žolės atstatymą arba per automobilius negaliu praeiti šaligatviu - man irgi pikta :wtf: .
Taigi dar kartą klausiu - kokį aš turiu ryšį su tavo sumokėta bauda?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 16:24:45 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

davai, parduodam automobilius ir vaziiuojam visi 40 autiku varom. bus smagu, pabendrausim artimiau

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 16:33:06 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

minduletorius rašė:
davai, parduodam automobilius ir vaziiuojam visi 40 autiku varom. bus smagu, pabendrausim artimiau

O ku daryti jei 40 autikas veža ne ten, kur reikia :angel:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 16:33:09 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

minduletorius rašė:

Vat ir sarkazmas atsiranda vis labiau ir labiau :)
As zinau kodel-nes metano dujos, kurios kila is savartyno, kaupiasi musu butuose ir paskui vekia visu smegenys :lol: :lol: :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 16:36:12 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

blackdevill rašė:
As zinau kodel-nes metano dujos, kurios kila is savartyno, kaupiasi musu butuose ir paskui vekia visu smegenys :lol: :lol: :lol:

:ne: :ne: :ne: Nea, metano dujos mus veikia kitaip - mes tiesiog nebesuprantame kaip mūsų kvartale blogai gyventi :apsvaiges: Čia taip buvo kažkada labai popiliariai paaiškinta :mrgreen: Dar sakė, kad mūsų vaikai gims žalionis galvomis, va :mrgreen:
:labas:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 16:51:58 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Anqeliukas rašė:
blackdevill rašė:

:ne: :ne: :ne: Nea, metano dujos mus veikia kitaip - mes tiesiog nebesuprantame kaip mūsų kvartale blogai gyventi :apsvaiges: Čia taip buvo kažkada labai popiliariai paaiškinta :mrgreen: Dar sakė, kad mūsų vaikai gims žalionis galvomis, va :mrgreen:
:labas:

pamatysit, zalios galvos ateityje bus populiarios... kitaip sakant cia gyventi privalumas

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 18:03:33 
Atsijungęs
Dalyvis

Bebras rašė:
Dar noreciau aiskumo delei pabrezti, kad niekada nestatau ir nestatysiu ant zalios vejos, neuzgriozdinu ir neuzgriozdinsiu saligatvio, bet jei jau esu baudziamas uz vieno rato pastatyma ant saligatvio, tai jau virsune. Jauskit ribas. Fotografuokit vaikus, kurie medzius naujai pasodintus lauzo-daugiau zalos gamtai padaro. Turim valdzia gera, kuri parkingais pilieciu nesirupina, bet cia jau kitas klausimas. Kita vertus ar automobiliui perkama aikstele, ar aikstelei automobilis. Jeigu masina pvz. mano masina kainuoja 6.000 lt., ir as perku iki 20.000 lt kainuojanci1 aikstele, tai protingieji kurmiai, ar matote tame logikos bent kiek?!!!
Ahoi ponas bebre,izvelgiu Jusu mintyse idomiu dalyku.Kai paliksi savo masina vienu ratu ant bordiuro tai tada nesitikek kad ateis policininkas ir tuo paciu logikos gigantas .Bet pagaj jus jisai toks ir turetu buti. Isivaizduoju kaip prieina policininkas ir issitraukia masinu kaininika tada pagalvoja kad sita kainuoja apie 6000 tai jam nebutina pirkti parkingo ir gali vienu ratu statyti ant bordiuro.Niu tada jam belieka eiti iskoti brangesniu auto. Siaip taisykles visiem vienodos kas butu jei pradetu skirstiti kiek kuri masina gli lipti ant sligatvio.Negalima niekam.Tliau dar man idomu prieko cia valdzia.Valdzia leidzia istatimus o ne parkingus stato.Oapie vietu skaiciu cia jau daug rasyta.Daugelis is musu pikdami butus aiskiai matem kur problemos bet tikejomes stebuklo.Stebuklo deja neiviko ir yra kaip yra.Ir visdelto labai idomu kas kam yra perkama.aikstele auto ar atvirksciai.mano manimu aikstele perkama tam kad galetum patogiau gyventi ir visiskai nesuprantu prie ko cia auto. kaina.Keista buna kai einu pro nepigias masinas sustatytas ant saligatviu.Kazkodel jauciu kad kas antra kvepia vartotojiska paskola.Yra kaip yra pats toks buvau kai buvo 20m.Taigi galvokim ka darom pradekim gerbti viieni kitus ir gal tada ismoksim dziaugtis gyvenimu.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 22:39:39 
Atsijungęs
Dalyvis

Arvydai, prie ko valdzia?! Prie to kad uzstatymas leistas jei neklystu 60 proc., prie to, kad turbut ir tu nematai nei vienos krepsinio aiksteles aplink (nesneku jau apie fulbolo stadiona), gal pats esi valdzia? Valdzia ne vien istatymus leidzia, savivaldybe turi ir daugiau pareigu, kurio is jusu interesus mineta instancija nors karta apgyne? O zinai kur kvietima i mentura gavau?! Sesiolikaukstis monolitas berods gelvonu ar staneviciaus gatveje priesais iki. Kada jei pro sali teks vaziuoti atkreipk demesi i aplinka-kiek auto ir kur sustatyta-mentams panosiai dar blogesnis vaizdas negu pas mus. Ir ka daro? Ogi nieko. Ir prasom nesuplakti masinos uz 6000 ir mentu darbo. Nematau mano pasisakyme jokios sasajos tarp siu dalyku, mintis noreta pasakyti visai kita buvo. O del pagarbos tai kurio negerbiu?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 22:45:58 
Atsijungęs
Dalyvis

Angeliuk aiskinu:
Tu fotografuoji, siunti mentams nuotraukas. As mokejau bauda, nes kazkas (aplinkinis gyventojas)atsiunte mentams mano masinos nuotrauka (tarp kitko ne as ja ten pastaciau, bet mano vardu registruota buvo). Cia ir ta sasaja angeliuk. Kitas dalykas yra kaip tu tai priimi. As, be abejo, juokavau del baudos sumokejimo, bet sutik, kad mano juokelyje logikos yra?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 22:53:10 
Atsijungęs
Dalyvis

Angeliuk dar pasiulyma ir prasyma turiu. Gal tiksliau ne tau asmeniskai, bet visiems fotografuojantiems. Gal galetumete tuo paciu pora kadru paaukoti ir suneliu besitustinanciu suneliu seimininkams nufotografuoti. Per pora metu kai cia gyvenu tik viena moteri esu mates surenkancia savo augintinio fekalijas. Myliu gyvunus, bet noretusi ir su vaiku ant zolytes kamuoli paspardyti. Jeigu jums nesunku....:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 22:53:36 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Bebras rašė:
Angeliuk aiskinu:
Tu fotografuoji, siunti mentams nuotraukas. As mokejau bauda, nes kazkas (aplinkinis gyventojas)atsiunte mentams mano masinos nuotrauka (tarp kitko ne as ja ten pastaciau, bet mano vardu registruota buvo). Cia ir ta sasaja angeliuk. Kitas dalykas yra kaip tu tai priimi. As, be abejo, juokavau del baudos sumokejimo, bet sutik, kad mano juokelyje logikos yra?

Žinok, aš puikiai iš pirmo karto supratau kokią tu sąsają turi omenyje. O kaip aš priimu? Normaliai priimu, sakyčiau, tiesiog buvo labai įdomu išgirsti tavo argumentus - fotografuojančių ne vienas, o pretenzijos man... nelogiška, sutik :lezuvis: ?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 22:59:01 
Atsijungęs
Dalyvis

Tavo zinute pirma, i akis krenta, kitu nemaciau :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-05-08 23:02:12 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Bebras rašė:
Angeliuk dar pasiulyma ir prasyma turiu. Gal tiksliau ne tau asmeniskai, bet visiems fotografuojantiems. Gal galetumete tuo paciu pora kadru paaukoti ir suneliu besitustinanciu suneliu seimininkams nufotografuoti. Per pora metu kai cia gyvenu tik viena moteri esu mates surenkancia savo augintinio fekalijas. Myliu gyvunus, bet noretusi ir su vaiku ant zolytes kamuoli paspardyti. Jeigu jums nesunku....:)

Kaip tau pasakyti, sunku ar nesunku :kreivas: Šiaip logiška butų manyti kad nesunku :ne: Tačiau... jei manai kad neturiu kuo užsiimti ir tik lakstau aplink namą su tikslu ką nors nufotografuoti, tai galvok iš naujo. Kai pamatau, kad :car: stovi netinkamai, nufotografuoju, specialiai dėl to nelekiu į apačią. Dėl savęs galiu patikinti, kad mano katinas :cat: retai eina į lauką ir lauke savo reikaliukų neatlieka - labiau patinka smėlio dėžutė namie. Taigi tvarkos nepažeidžiu :ne: Taip pat nepritariu tiems, kurie šunis šikdina vos ne ant šaligatvio ir puikiai matau, kas darosi žolėje.
Bebre, aš irgi turiu pasiūlymą ir prašymą. Davai pasidaliname sritimis ir mes toliau fotografuojame automobilinius pažeidėjus, o tu būk atsakingas už ne vietoje besituštinančių šunelių šeimininkų nubaudimą. Manau, taip būtų sąžininga, tau taip neatrodo :laimingas: :labas:

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 512 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Kitas

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: