Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-10-06 20:18:50

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Welcome
Welcome to <strong>Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Langu rasojimas
StandartinėParašytas: 2008-01-18 18:43:32 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Pas mus labai rasoja langai :roll: gal kas turit panasiu problemu ir zinot, kaip jas spresti?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Langu rasojimas
StandartinėParašytas: 2008-01-18 22:11:40 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

bastinga rašė:
Pas mus labai rasoja langai :roll: gal kas turit panasiu problemu ir zinot, kaip jas spresti?

taip ir pas mus rasoja ;) sprendimas kuriuo as pasitikiu: palikt mikrovinteliacija (tokia lango rankeneles pocizija tarp atviro lango ir uzdaro) languose.. nors tada buna salciau, bet neaptraukia taip langu.. o tai susidaro, nes prikvepuojama kambary ir garai kondensuojasi ant lango. +dar lauko ir kambario temperaturos skirtumas ;). pas mus miegamam kas ryta taip buna, tai pusdieniui paliekam langus su mikrovinteliacija ir nutraukia ta rasa...
kitos legendos byloja, kad reikia labiau atsukt sildyma, tada oras sauseja ir ant langu nesikaupia rasa.. bet as situo nelabai pasitikiu ;)
o beje pas jus dar katik pastatyta ir ishglaistyta viskas tai dar daugiau dregmes ore ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-01-18 22:30:20 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

pas mane iskarto po remonto net sienos rasojo. Butent del to, kad viskas dar dregna buvo.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-01-18 23:31:41 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

kalbejau su statybininkais tai sake, kad be pavasario dregme neisnyks :( nelabai gerai, nes jau pelesiukas nori pradeti lysti :( karts nuo karto paliekam mikroventiliacija, siaip nebe tiek daug rasoja kaip pradzioje. speju, teks laukti, niekur nedingsi. tik gaila, kad gali tekti remonta daryti.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-01-19 08:35:18 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

bastinga rašė:
kalbejau su statybininkais tai sake, kad be pavasario dregme neisnyks :( nelabai gerai, nes jau pelesiukas nori pradeti lysti :( karts nuo karto paliekam mikroventiliacija, siaip nebe tiek daug rasoja kaip pradzioje. speju, teks laukti, niekur nedingsi. tik gaila, kad gali tekti remonta daryti.

yra du patarimai, atsisukti daugiau silumos; issinuomoti dregmes surinkeja.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-01 18:19:04 
Atsijungęs
Naujokas

Pas mane nerasoja beveik. O va pas mano sese, kurie jau naujame bute gyvena 3 ar 4 metai, vis dar tebevargsta su tuo rasavimu... Kuo daugiau zmoniu gyvena bute, tuo labiau rasoja.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-20 15:01:09 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

jo pas mene ir rasoja, jau ir vienas kampas papelijo, bet jei zmoniu nera tai viskas gerai, o kai miegi ir dar duris uzsidaro tai aprasoja nemazai

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-26 22:56:20 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

na pas mane irgi rasoja ir netgi ziauriai sakyciau ,kampe jau pelesis i mane ziuri akis issprogdines,baisu naujas namas katik po remonto o jau peleja o ka dar kalbeti apie trukinejancias sienas visus jau sutruko,kosmaras

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-27 09:24:09 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

panterija rašė:
na pas mane irgi rasoja ir netgi ziauriai sakyciau ,kampe jau pelesis i mane ziuri akis issprogdines,baisu naujas namas katik po remonto o jau peleja o ka dar kalbeti apie trukinejancias sienas visus jau sutruko,kosmaras

nereikia cia perdeti, viskas normaliai, taigi naujas namas ir dar pigiausias vilniuje.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-02-27 10:27:28 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

minduletorius rašė:
panterija rašė:

nereikia cia perdeti, viskas normaliai, taigi naujas namas ir dar pigiausias vilniuje.

tikrai normalu, kad sienos trukineja, vienur daugiau, kitur maziau. mes anksciau gyvenom monolitiniame name gedvydziu gatveje, isikeleme iskart, kai tik pastate 1990metais, tai irgi sienos ar lubos suskilinejo. juk tokia apkrova tenka namui, kai visi remontus pasidaro ir susinesa baldus...
Del rasojimo-pas mus tai irgi opi problema, bet mes su ja jau baigiam susidoroti :) daznai paliekam pravirus langus, kai kur nors iseinam ir siek tiek (ant 1) atsukam radijatorius. buvo islindes pelesiukas tai as ji nuvaliau ir nuo to laiko nebesirodo. stenkites jei tik pamatot, kad langai rasoja(kol dar nebega vanduo nuo langu zemyn) issivedinti kiek imanoma, kad nereiktu po to vel pinigeliu kisti i remontus.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume