|
Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
|
| Welcome |
|
|
Welcome to Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today! |
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bastinga Patyres dalyvis

|
Posted: 2008-01-18 17:43:32 Post subject: Langu rasojimas |
|
|
Pas mus labai rasoja langai gal kas turit panasiu problemu ir zinot, kaip jas spresti?
|
|
| Back to top |
|
 |
vukis Dalyvis

|
Posted: 2008-01-18 21:11:40 Post subject: Re: Langu rasojimas |
|
|
| bastinga wrote: | Pas mus labai rasoja langai gal kas turit panasiu problemu ir zinot, kaip jas spresti? |
taip ir pas mus rasoja sprendimas kuriuo as pasitikiu: palikt mikrovinteliacija (tokia lango rankeneles pocizija tarp atviro lango ir uzdaro) languose.. nors tada buna salciau, bet neaptraukia taip langu.. o tai susidaro, nes prikvepuojama kambary ir garai kondensuojasi ant lango. +dar lauko ir kambario temperaturos skirtumas . pas mus miegamam kas ryta taip buna, tai pusdieniui paliekam langus su mikrovinteliacija ir nutraukia ta rasa...
kitos legendos byloja, kad reikia labiau atsukt sildyma, tada oras sauseja ir ant langu nesikaupia rasa.. bet as situo nelabai pasitikiu
o beje pas jus dar katik pastatyta ir ishglaistyta viskas tai dar daugiau dregmes ore
|
|
| Back to top |
|
 |
blackdevill Senbuvis

|
Posted: 2008-01-18 21:30:20 Post subject: |
|
|
pas mane iskarto po remonto net sienos rasojo. Butent del to, kad viskas dar dregna buvo. _________________ Pavargau.
|
|
| Back to top |
|
 |
bastinga Patyres dalyvis

|
Posted: 2008-01-18 22:31:41 Post subject: |
|
|
kalbejau su statybininkais tai sake, kad be pavasario dregme neisnyks nelabai gerai, nes jau pelesiukas nori pradeti lysti karts nuo karto paliekam mikroventiliacija, siaip nebe tiek daug rasoja kaip pradzioje. speju, teks laukti, niekur nedingsi. tik gaila, kad gali tekti remonta daryti.
|
|
| Back to top |
|
 |
blackdevill Senbuvis

|
Posted: 2008-01-19 07:35:18 Post subject: |
|
|
| bastinga wrote: | kalbejau su statybininkais tai sake, kad be pavasario dregme neisnyks nelabai gerai, nes jau pelesiukas nori pradeti lysti karts nuo karto paliekam mikroventiliacija, siaip nebe tiek daug rasoja kaip pradzioje. speju, teks laukti, niekur nedingsi. tik gaila, kad gali tekti remonta daryti. |
yra du patarimai, atsisukti daugiau silumos; issinuomoti dregmes surinkeja. _________________ Pavargau.
|
|
| Back to top |
|
 |
juraciukee28 Naujokas
|
Posted: 2008-02-01 17:19:04 Post subject: |
|
|
| Pas mane nerasoja beveik. O va pas mano sese, kurie jau naujame bute gyvena 3 ar 4 metai, vis dar tebevargsta su tuo rasavimu... Kuo daugiau zmoniu gyvena bute, tuo labiau rasoja.
|
|
| Back to top |
|
 |
minduletorius Patyres dalyvis

|
Posted: 2008-02-20 14:01:09 Post subject: |
|
|
| jo pas mene ir rasoja, jau ir vienas kampas papelijo, bet jei zmoniu nera tai viskas gerai, o kai miegi ir dar duris uzsidaro tai aprasoja nemazai
|
|
| Back to top |
|
 |
panterija Dalyvis

|
Posted: 2008-02-26 21:56:20 Post subject: |
|
|
| na pas mane irgi rasoja ir netgi ziauriai sakyciau ,kampe jau pelesis i mane ziuri akis issprogdines,baisu naujas namas katik po remonto o jau peleja o ka dar kalbeti apie trukinejancias sienas visus jau sutruko,kosmaras
|
|
| Back to top |
|
 |
minduletorius Patyres dalyvis

|
Posted: 2008-02-27 08:24:09 Post subject: |
|
|
| panterija wrote: | | na pas mane irgi rasoja ir netgi ziauriai sakyciau ,kampe jau pelesis i mane ziuri akis issprogdines,baisu naujas namas katik po remonto o jau peleja o ka dar kalbeti apie trukinejancias sienas visus jau sutruko,kosmaras |
nereikia cia perdeti, viskas normaliai, taigi naujas namas ir dar pigiausias vilniuje. _________________ Tiesiog kaimynas,
|
|
| Back to top |
|
 |
bastinga Patyres dalyvis

|
Posted: 2008-02-27 09:27:28 Post subject: |
|
|
| minduletorius wrote: | | panterija wrote: | | na pas mane irgi rasoja ir netgi ziauriai sakyciau ,kampe jau pelesis i mane ziuri akis issprogdines,baisu naujas namas katik po remonto o jau peleja o ka dar kalbeti apie trukinejancias sienas visus jau sutruko,kosmaras |
nereikia cia perdeti, viskas normaliai, taigi naujas namas ir dar pigiausias vilniuje. |
tikrai normalu, kad sienos trukineja, vienur daugiau, kitur maziau. mes anksciau gyvenom monolitiniame name gedvydziu gatveje, isikeleme iskart, kai tik pastate 1990metais, tai irgi sienos ar lubos suskilinejo. juk tokia apkrova tenka namui, kai visi remontus pasidaro ir susinesa baldus...
Del rasojimo-pas mus tai irgi opi problema, bet mes su ja jau baigiam susidoroti daznai paliekam pravirus langus, kai kur nors iseinam ir siek tiek (ant 1) atsukam radijatorius. buvo islindes pelesiukas tai as ji nuvaliau ir nuo to laiko nebesirodo. stenkites jei tik pamatot, kad langai rasoja(kol dar nebega vanduo nuo langu zemyn) issivedinti kiek imanoma, kad nereiktu po to vel pinigeliu kisti i remontus.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|