Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2008-12-02 10:12:43

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 116 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-04 13:10:59 
Atsijungęs
Dalyvis

eugenija rašė:
nu ,manau nepades jokios foto,as vis dar tokia pikta,kad sakiau tikrai kaip pamatysiu ,kuri paliekant savo suns s...... tai apmetysiu,ar ka nors padarysiu,nes kosmaras kazkos.

as turiu maza suniuka, ir einam mes pasivaikscioti i pievute uz namo, ne i vaiku zaidimu aikstele, tikrai. Ka noreciau pasakyti, visu pirma jei butu skirta kazkokia vieta sunu vedziojimam butu tiesiog super, kitas dalykas - jei visi rinktu kakucius butu irgi neblogai. Mano suniukas mazas, kai pakakoja tai dar paieskot reiketu :) Bet kai salia guli kakis sveriantis puse kilogramo, tai kazkaip atpuola visas noras rinkti grama :D Tai va tiek :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-04 13:44:37 
Atsijungęs
Dalyvis

olesyte* rašė:
eugenija rašė:
nu ,manau nepades jokios foto,as vis dar tokia pikta,kad sakiau tikrai kaip pamatysiu ,kuri paliekant savo suns s...... tai apmetysiu,ar ka nors padarysiu,nes kosmaras kazkos.

as turiu maza suniuka, ir einam mes pasivaikscioti i pievute uz namo, ne i vaiku zaidimu aikstele, tikrai. Ka noreciau pasakyti, visu pirma jei butu skirta kazkokia vieta sunu vedziojimam butu tiesiog super, kitas dalykas - jei visi rinktu kakucius butu irgi neblogai. Mano suniukas mazas, kai pakakoja tai dar paieskot reiketu :) Bet kai salia guli kakis sveriantis puse kilogramo, tai kazkaip atpuola visas noras rinkti grama :D Tai va tiek :)

nu,kaip tavo mazule prades vaikscioti,ir prades lakstyt po kakuti suniuko kuri vedzioji,tai manau pakeis nuomuonia,ir rinksi ne tik grama,bet ir kg :D nu zodziu cia ,kaip jau ir aisku dikutuojama tema.
o tai,kam israse daktre neteisngus vaistukus,ar jus jai saket?kuom ji remesi,kad neteisngi vaistukai israsyti?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-04 14:29:25 
Atsijungęs
Dalyvis

eugenija rašė:
olesyte* rašė:
eugenija rašė:
nu,kaip tavo mazule prades vaikscioti,ir prades lakstyt po kakuti suniuko kuri vedzioji,tai manau pakeis nuomuonia,ir rinksi ne tik grama,bet ir kg :D nu zodziu cia ,kaip jau ir aisku dikutuojama tema.

oj ne, nerinksiu kazkieno kilogramu :D man ir dabar nepatinka, kad taip yra, kad visur prikakota, taigi nuomone nesikeis, nes pritariu, kad nesmagu kai vaikas laksto po tokia "grazia" pievute. As savo suniuka vasarai visad i soda isvezu, tai biski apmazes kakuciu :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-04 19:38:35 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

olesyte* rašė:
jurgulis777 rašė:
Tai vat ir man nelabai kaip pasirode. Bet pries tai buvom seskines poliklinikoje, tai is viso kosmaras.... Cia kiek geriau, bet toks vaizdas, kad pediatrijos ziniu truksta... Bet gal cia tik man taip atrodo.

o pas kokia daktare patekot seskines poliklinikoj? Mes einam pas Setrsnoviene, esu ja patenkinta kolkas.

Tiksliai neatsimenu pavardes lygtai Jankauskiene ar kazkas panasaus, tai labai atsainiai ziurejo. Ir laukt prie kabineto ilgiausiai reikedavo po 1-1,5 val. Tai su tokiu mazu vaiku ne kas.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-05 04:39:35 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

jurgulis777 rašė:
O mums tai beda atsitikusi buvo. Susirgom. Para laikesi 39 temperatura ir jokiu kitu ligos pozymiu. Tai labai baisu buvo, kai nezinai kas vaikui darosi. Teko ligonineje paguleti. Bet dabar jau lygtai nieko ... Tik bijau, kad kokiu rotu ligonineje nebutu uzsikretes, dabar reiks tris dienas stebeti. :cry:

Mano vyrutis dabar irgi serga :? Trecia para jau... tik nesenai uzmigo, o as tiek pavargau, kad miego nebenoriu... Auksta temperatura (buvo net iki 39 ir 9, bet dabar jau 38 nesiekia), ir nieko daugiau... Gal paaiskes, kad ta tridiene karstine...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-05 04:44:06 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

jurgulis777 rašė:
Norejau paklausti i kokia poliklinika vadate vaikucius. As tai i seimos centra musu rajone. Jei kas veda i si centra gal galite pasidalinti patirtimi, kaip jums gydytoja Sviksciute.

As is gydytoju seimos. Tai va, jie sako, kad geriau jau pirmuosius 3 metus vaikuti turi priziureti PEDIATRAS o ne BPG'istas, nes jie jau ten taip minimaliai tos pediatrijos mokosi... :shock: Aisku, mes labai norejom prisirasyti prie namu (patogu gi nerealiai!), nu bet kad nedrisau taip rizikuot...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-05 04:49:33 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

olesyte* rašė:
jurgulis777 rašė:
Tai vat ir man nelabai kaip pasirode. Bet pries tai buvom seskines poliklinikoje, tai is viso kosmaras.... Cia kiek geriau, bet toks vaizdas, kad pediatrijos ziniu truksta... Bet gal cia tik man taip atrodo.

o pas kokia daktare patekot seskines poliklinikoj? Mes einam pas Setrsnoviene, esu ja patenkinta kolkas.

Mes irgi pas Serstnioviene. Puiki gydytoja! O sesute jos tai tiesiog fantastiska :D Iki siol mus lanko karta per menesi (vaikui 9,5 men.), kai kitos, kiek zinau, is viso tik po 1, po 2 kartus pas savo pacientukus tenueina. Ir masaza, manksteles vaikui daryt puikiai ismoke.
O dabar, kai vaikis susirgo, tai abi aplankyt atleke :good: Zodziu, esu baisiai patenkinta sunaus medicininiu aptarnavimu :wink:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-05 09:31:34 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Ziwile rašė:
olesyte* rašė:
jurgulis777 rašė:

Mes irgi pas Serstnioviene. Puiki gydytoja! O sesute jos tai tiesiog fantastiska :D Iki siol mus lanko karta per menesi (vaikui 9,5 men.), kai kitos, kiek zinau, is viso tik po 1, po 2 kartus pas savo pacientukus tenueina. Ir masaza, manksteles vaikui daryt puikiai ismoke.
O dabar, kai vaikis susirgo, tai abi aplankyt atleke :good: Zodziu, esu baisiai patenkinta sunaus medicininiu aptarnavimu :wink:

Faina kai tokia gydytoja. Kai maniskis susirgo as paskambinau i musu seimos centra buvo 14 val., tai pasake, kad gydytojos nera, skambinkites i mobilu. PAskambinus i mobilu, gydytoja pasake, kad tikriausiai cia dantys (su 38,5 temperatura). Kai visa nakti vaikui prakarsciavus (virs 39 temperatura) pakartotinai is ryto paskambinau gydytojai tai pasake, kad ateis po pietu apie 15 val, tai nieko nelauke nuvezem i santariskes, nes kazkaip baisu kai nezinai kas vaikui yra...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-05 09:38:02 
Atsijungęs
Patyres dalyvis

Ziwile rašė:
jurgulis777 rašė:
O mums tai beda atsitikusi buvo. Susirgom. Para laikesi 39 temperatura ir jokiu kitu ligos pozymiu. Tai labai baisu buvo, kai nezinai kas vaikui darosi. Teko ligonineje paguleti. Bet dabar jau lygtai nieko ... Tik bijau, kad kokiu rotu ligonineje nebutu uzsikretes, dabar reiks tris dienas stebeti. :cry:

Mano vyrutis dabar irgi serga :? Trecia para jau... tik nesenai uzmigo, o as tiek pavargau, kad miego nebenoriu... Auksta temperatura (buvo net iki 39 ir 9, bet dabar jau 38 nesiekia), ir nieko daugiau... Gal paaiskes, kad ta tridiene karstine...

Tai tikriausiai taip ir bus, maniskiui irgi laikesi tris dienas, o po to isbere. Tai duok daug skysciu ir musk temperatura kai uzkyla virs 38. Mes tai, kadangi temperatura kildavo kas 3-4 valandas pakaitom dedavom tai zvakute, tai geriama sirupeli duodavom (ibufen), nes tipo negalima nei to nei to per daug, reikia kaitalioti. Na bet ka as cia tau aiskinu, jei tu is gydytoju seimos :) O del pavargimo uzjauciu, zinau kaip negera kai vaikas serga :( As tai nakti kas valanda keldavausi ir matuodavau temperatura, labai bijojau kad uzkils virs 40 ir prasides traukuliai :( Na sveikit

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-06 11:49:22 
Atsijungęs
Dalyvis

na gi nagi ko cia taip ramu?nieks nieko neorganizuoja neplanuoja?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-06 12:18:08 
Atsijungęs
Dalyvis

jurgulis777 rašė:
olesyte* rašė:
jurgulis777 rašė:

Tiksliai neatsimenu pavardes lygtai Jankauskiene ar kazkas panasaus, tai labai atsainiai ziurejo. Ir laukt prie kabineto ilgiausiai reikedavo po 1-1,5 val. Tai su tokiu mazu vaiku ne kas.

siaubas, su mazu vaiku tiek laukti, o jei dar serguliuoja tai isvis nesamone. Mes tai niekad ilgai nelaukiam, maximum 15 min. O i namus sesute jau seniai nebeina, paskutini karta 7 men buvo, prigasdino ir viskas, nebeina. Nu mum nelabai ir reikia, patys susitvarkom.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-06 12:24:18 
Atsijungęs
Dalyvis

mamapupa rašė:
na gi nagi ko cia taip ramu?nieks nieko neorganizuoja neplanuoja?

kad matyt serganciuju daug, tai ir neorganizuoja niekas nieko

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-06 12:28:02 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

Ech, ir mus su dukryte ligos uzpuole :( o jau taip dziaugiausi, kad abi sveikos kaip ridikai :? matyt prisisnekejau :( man ausu uzdegimas, tik visiskai neisivaizduoju, kur sugebejau persalti, o dukrytei nosiukas bega ir pakosti.
Siaip mano teta dirba Dinamedoje, cia prie Ukmerges Maximos, pasiklausinesiu, kaip ten reikalai su vaikuciu prieziura. Nes jei cia kur salia tas Seimos centras nekoks, o i Seskines poliklinika tikrai nebegrysim, tai verta apmastyti kelis imanomus variantus.

Ka, mamytes, duodat leliukams iki metuku nuo kosiulio? man vakar gydytoja israse tik lasiuku i nosyte "Vibrocil", bet taip norisi, kad greiciau pasveiktu :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-06 12:39:30 
Atsijungęs
Dalyvis

bastinga rašė:
Ech, ir mus su dukryte ligos uzpuole :( o jau taip dziaugiausi, kad abi sveikos kaip ridikai :? matyt prisisnekejau :( man ausu uzdegimas, tik visiskai neisivaizduoju, kur sugebejau persalti, o dukrytei nosiukas bega ir pakosti.
Siaip mano teta dirba Dinamedoje, cia prie Ukmerges Maximos, pasiklausinesiu, kaip ten reikalai su vaikuciu prieziura. Nes jei cia kur salia tas Seimos centras nekoks, o i Seskines poliklinika tikrai nebegrysim, tai verta apmastyti kelis imanomus variantus.

Ka, mamytes, duodat leliukams iki metuku nuo kosiulio? man vakar gydytoja israse tik lasiuku i nosyte "Vibrocil", bet taip norisi, kad greiciau pasveiktu :)

nuo kosulio stodal galima duoti, jis homeopatinis, ir dar kojytes nakciai patepti su resorban tepaliuku, jis sildo, atpalaiduoja nosyte

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-03-06 13:01:59 
Atsijungęs
Dalyvis

na va visi serga va taip visad su tokiais orais tai silta tai salta vejas musu rajone baisus perpucia visus!sveikit visi

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 116 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google Adsense [Bot] ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: