Jille_sv3 rašė:
na gaisro signalizacijos temoje buvo surasyta viskas pacioje pradzioje...
Beje, didziajame lifte nudegimas yra nuo tada, kai nueme fanera... Cia bus greiciausiai jau is daug seniau - dar nuo tada, kai uz faneros siuksliu kruva gulejo, gal kas kokia nuoruka buvo imetes... Labai "kulturingi" statybininkai kazkada su cigarete sugalvojo nelipti kartu vaziuoti, kai mane pamate visa pikta...
Aš tai galiu pasakyt, kad jei mums patiems, gyventojams, rūpėtų mūsų pačių namai, tai tokių problemų nebūtų. Seniai tas šiukšlynas didžiajame lifte padegtas piemenų buvo, todėl neapsikentusi pasiėmiau vyro atsuktuvą, išlupau visas fanieras, surinkau visas šiukšles, tarp kurių buvo ir prezervatyvų, ir tamponų.. Nebuvo malonu, bet bent jau matydama tai, kas man nepatinka, tvarkau, o ne peržengiu šiukšlių krūvą, palydėdama nepasitenkinimo kupinu žvilgsniu, kaip daug kas darė. Niekas už mus pačius to nepadarys, todėl nebūkit abejingi. Mažasis liftas nesutvarkytas. Negi visi vyrai vienodi - "aha, gerai, kitą kartą, dabar pavargęs?" Ar vėl lauksime ir skųsimės, skambinsim kažkur, kad tas kažkas sutvarkytų ir už tai mokėsim pinigus? Ar tą moteris turi daryti, a?

Beje.. Iškilo klausimas. Ar ne mes patys tų šiukšlių už fanieros ir prigrūdome? Juk, pagalvojus, nei meistrai, nei "per lietų pro atviras duris užeinantys" pašto dėžių, į kurias gauna sąskaitas už paslaugas ir šūsnis reklamų, juk neturi.. O didžioji dalis buvo prikimšta būtent jų.