Kad jau yra tokia tema, tai parasysiu savo visus gerus ir blogus pastebejimus. Ir nereikia priimti viska asmeniskai, bet tiesa yra pakankamai karti.
Privalumai:
Tikrai visi melavo apie garso izoliacija, pas mane bute ji puiki. Kad kaimynus turiu zinau tik todel, kad jie rukyti iseina.
Vieta mieste mane tikrai zavi, kas ka besakytu.
Saskaitos uz sildyma, tikrai juokingos.
Trukumai:
Visu pirma tai PER DIDELE sulaukejusiu kamieciu koncentracija. tai manau pagrindine priezastis del kurios kila sekancios bedos.
Pastovus baliai, festivaliai. Pastovus tersimas laiptinese ir salia namo. Siuksles, t.y. uzknisantis dalikas kai siuksles palieka uz duru laiptyneje. Ir kokiu reikai buti visisku debilu, kad nesurasti salia namo konteinerio ir numesti savo "geri" BET KUR!!!!! Aiksu kai is pasto dezes istrauki reklamines siuklses, tai jau iki siuksledes nunest nu niekaip neiseina. Tiesai ci pat ant grindu metamos....
Keliai ir saligatviai(realiai parkavimo vietos):
liudna kad pas mus prie namo, po metu laiko jau atsirado duobes, kurias jau keleta kartu uztaise( kas bus po 5 metu?).Saligatviams ateis galai po geru poros metu, nes iskirtinio mastymo zmones ten padaro ir parkavima ir kelia linka namu.
Parkavimas: Skaudziausia tema, nes tokios dideles betvarkes niekur tikrai nera(net senuose rajonuose). Nera ka ir berasyti, visi puikai matome situacija.
KAIMYNAI:
tokiu pasikelusiu zmoniu ir tokiais kiekiais dar neteko matyti. Pasisveikinti su kaimynu kai kuriems reiskia tikra nusizeminima...... Tikiejausi kad visi busim jauni, susibendrausime ir priziuresime vienas kito turta, bet net is kaimyno gali sulaukti pasiulyma i liuli, arba tiesiog apgadina tavo auto ir pan. Pastebejau, kad inkscianciu ir nieko nedaranciu siame kvartale yra dauguma, o tai reiskia kad isspresti sias bedas tikrai nebus paprasta.
Neteiskit mane uz si sarasa, bet tai mano poziuris i si kvartala.
Jei kazka dar prisiminsiu butinai itrauksiu i si sarasa.