Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė

Pavilionių Mabiltos statytų namų gyventojų prie BIG`o bendruomenė
Dabar yra 2009-11-28 14:45:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 143 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Naujienos apie mūsų namus - kas ką rašo, kalba...
StandartinėParašytas: 2008-07-29 16:48:32 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 83
Laiptinė: 1
Pamaniau, reikėtų į vieną vietą surinkti kiap čia švelniau išsireiškus Paveikslėlis įvairius straipsnius, atsiliepimus, forumų diskusijas kuriuose minimas mūsų kvartalas.
Pradedu:
http://www.miestai.net/forumas/showthre ... post272623
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showP ... 1950211642
Paskutinę nuorodą nusikopijuoti visą - kažkodėl nepasiryškina pabaiga...Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-29 16:51:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 0
Laiptinė: 0
as sename forume kolekcija ir apie kitus rajonus buvau surinkes :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-07-29 17:12:27 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

blackdevill rašė:
as sename forume kolekcija ir apie kitus rajonus buvau surinkes :)

Prisimenu Paveikslėlis , deja seno forumo duomenų nebeturime Paveikslėlis Aš ir čia jau atrodo kažką dėjau, bet jau nebeprisimenu nei kur, nei ką Paveikslėlis
Kursime naują kolekciją.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-06 18:01:13 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

http://www.delfi.lt/news/economy/reales ... d=17966574

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-21 09:22:25 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Kad jau yra tokia tema, tai parasysiu savo visus gerus ir blogus pastebejimus. Ir nereikia priimti viska asmeniskai, bet tiesa yra pakankamai karti.

Privalumai:
Tikrai visi melavo apie garso izoliacija, pas mane bute ji puiki. Kad kaimynus turiu zinau tik todel, kad jie rukyti iseina.:)
Vieta mieste mane tikrai zavi, kas ka besakytu.
Saskaitos uz sildyma, tikrai juokingos.

Trukumai:
Visu pirma tai PER DIDELE sulaukejusiu kamieciu koncentracija. tai manau pagrindine priezastis del kurios kila sekancios bedos.
Pastovus baliai, festivaliai. Pastovus tersimas laiptinese ir salia namo. Siuksles, t.y. uzknisantis dalikas kai siuksles palieka uz duru laiptyneje. Ir kokiu reikai buti visisku debilu, kad nesurasti salia namo konteinerio ir numesti savo "geri" BET KUR!!!!! Aiksu kai is pasto dezes istrauki reklamines siuklses, tai jau iki siuksledes nunest nu niekaip neiseina. Tiesai ci pat ant grindu metamos....
Keliai ir saligatviai(realiai parkavimo vietos):
liudna kad pas mus prie namo, po metu laiko jau atsirado duobes, kurias jau keleta kartu uztaise( kas bus po 5 metu?).Saligatviams ateis galai po geru poros metu, nes iskirtinio mastymo zmones ten padaro ir parkavima ir kelia linka namu.
Parkavimas: Skaudziausia tema, nes tokios dideles betvarkes niekur tikrai nera(net senuose rajonuose). Nera ka ir berasyti, visi puikai matome situacija.
KAIMYNAI:
tokiu pasikelusiu zmoniu ir tokiais kiekiais dar neteko matyti. Pasisveikinti su kaimynu kai kuriems reiskia tikra nusizeminima...... Tikiejausi kad visi busim jauni, susibendrausime ir priziuresime vienas kito turta, bet net is kaimyno gali sulaukti pasiulyma i liuli, arba tiesiog apgadina tavo auto ir pan. Pastebejau, kad inkscianciu ir nieko nedaranciu siame kvartale yra dauguma, o tai reiskia kad isspresti sias bedas tikrai nebus paprasta.

Neteiskit mane uz si sarasa, bet tai mano poziuris i si kvartala.
Jei kazka dar prisiminsiu butinai itrauksiu i si sarasa.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-21 09:49:25 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Na, arba seniai cia gyveni, arba esi tikrai neblogas analitikas :) Viskas kaip pirstu i aki. Ypac tokie "i aki nekrentantys" dalykai, kaip kaimynu santykiai. Bet kaip ir minejai, absoliucia dauguma problemu paaiskina daugumos kvartalo gyventoju, kaip cia pasakius, socialine kilme - ta prasme "atvaziavau is kaimo i miesta ir dabar jau esu kazkas".

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-21 10:04:50 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Klaida manyti kad tokia situacija yra tik pas mus (išskyrus parkavimo problemas, bet labai tikiuosi kad ši problema vis tik išsispręs). Vieni mūsų kaimynai prieš metus pardavė butą ir nusipirko Pilaitėje. Praeitą savaitę dalyvavome jų vestuvėse, šiek tiek šnektėlėjome kaip jiems sekasi naujoje vietoje gyventi - nes į naują butą persikraustė tik prieš porą savaičių. Problemos tos pačios: ir kaimynų pasikėlimas Paveikslėlis , nesisveikinimas, kreivi žvilgsniai ir visiškas ignoravimas; šiukšlinimas, laiptinių, vaikų žaidimo aikštelių niokojimas. Triukšmo šiek tiek mažiau, bet dar labai mažai kas įsikėlė gyventi.
Dar vienas ženklus skirtumas mano manymu yra tarp aštuonių anksčiau pastatytų mūsų kvartalo namu (73, 75, 77, 79, 81, 83, 87 ir 89) ir visų kitų nuo 93 ir toliau. Skirtumas toks, kad pirmose daug mažiau gyventojų ir butų, trys butai viename aukšte, kitoks išdėstymas. Visa tai žinoma atsiliepia gyvenimo kokybei, ypatingai baliams/festivaliams ir tvarkai.
Tokie štai mano pastebėjimai Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-21 19:42:17 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Namas: 75
Laiptinė: 3
Gerai ten kur musu nera, butu esu patenkintas, didziausias minusas - masinos parkavimas, o kaimynai hmmmm - idealiu zmoniu nebuna, i kai kuriuos galima nekreipti demesio, su kai kuriais galima susibiciuliauti.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-21 20:13:56 
Atsijungęs
Dalyvis
Vartotojo avataras

Namas: 101
Laiptinė: 2
krotonas rašė:
<...> socialine kilme - ta prasme "atvaziavau is kaimo i miesta ir dabar jau esu kazkas".

labai kvailas poziuris..
sitam niekada nepritarsiu.. pats esu kiles is mazesnio miestelio ir daznai jauciu "tikruju" vilnieciu poziuri i mane, tai kad as tarsi zemesnios rusies..tai kad zmogus kiles is mazo miestelio tai dar ne taisykle, kad jis kels betvarke.. tarp "tikruju" vilnieciu tikrai taip pat gausu visokio plauko zmoniu..ir manau zmones is mazesniu miessteliu prisitaike gyventi vilniuje tikrai verti didesnes pagarbos, nei tikri vilnieciai prisitaike gyventi mazesniame miestelyje.. siaip sita diskusija beveik verta naujos temos, bet dabar tingiu ja kurti..
ir siaip jei sita diskusija rutuliosis reikes split sitai temai padaryti, nes cia tema skirta straipsniams..

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-22 08:43:39 
Atsijungęs
Patyres dalyvis
Vartotojo avataras

vukis rašė:
krotonas rašė:
<...> socialine kilme - ta prasme "atvaziavau is kaimo i miesta ir dabar jau esu kazkas".

labai kvailas poziuris..
sitam niekada nepritarsiu.. pats esu kiles is mazesnio miestelio ir daznai jauciu "tikruju" vilnieciu poziuri i mane, tai kad as tarsi zemesnios rusies..tai kad zmogus kiles is mazo miestelio tai dar ne taisykle, kad jis kels betvarke.. tarp "tikruju" vilnieciu tikrai taip pat gausu visokio plauko zmoniu..ir manau zmones is mazesniu miessteliu prisitaike gyventi vilniuje tikrai verti didesnes pagarbos, nei tikri vilnieciai prisitaike gyventi mazesniame miestelyje.. siaip sita diskusija beveik verta naujos temos, bet dabar tingiu ja kurti..
ir siaip jei sita diskusija rutuliosis reikes split sitai temai padaryti, nes cia tema skirta straipsniams..

siulau nesureiksminti sios temos, nors turiu sutikti kad retas senas vilnietis laiko atvykeli gyventi i vilniu pilnaverciu vilnieciu

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-22 08:57:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

O cia tai gerai apie mus raso:

Vilnius, rugpjūčio 21 d. (BNS). Dar keturios šalies šilumos tiekimo
įmonės prašo Kainų komisijai padidinti jų gaminamos šilumos kainas 22-128
procentais. Šiluma brangs Šilutėje, Šalčininkuose, Anykščiuose bei
Pavilionių kvartale šalia Vilniaus.
Didžiausią kainos šuolį numato bendrovė "Balterma", tiekianti šilumą
Vilniaus gyvenamųjų namų kvartalui Pavilioniuose - jei komisija pritars, jos
tiekiamos šilumos kaina didės beveik 2,3 karto - nuo 14,76 iki 33,73 cento
už kilovatvalandę (kWh). Dabar įmonė taiko tokią pat kainą, kokia iki
rugpjūčio buvo "Vilniaus energijos" kaina.
Šilutės vartotojams šilumos kaina rudenį turėtų padidėti 21,5 proc. nuo
20,36 iki 24,73 cento už kWh, Šalčininkų - 34,2 proc. nuo 19 iki 25,5 cento
už kWh, o Anykščių - 39,2 proc. nuo 22,58 iki 34,44 cento, BNS pranešė Kainų
komisijos šilumos skyriaus vedėjas Antanas Katinas.
Pasak jo, liko tik kelios įmonės, dar nepateikusios derinti naujų šilumos
kainų.
Smarkiai pabrangus iš Rusijos importuojamoms gamtinėms dujoms, šią vasarą
ir rudenį centralizuotai tiekiama šiluma visoje Lietuvoje brangsta
vidutiniškai daugiau nei 40 procentų.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-22 09:18:27 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

vukis rašė:
krotonas rašė:

labai kvailas poziuris..

Galiu nuraminti, kad ir pats esu is mazo siaures Lietuvos miestelio. Tiesiog konstatuoju tai, ka matau. Laisve nuo gimdytoju, pirmieji savarankiskai uzdirbti pinigai ir prapuolimo minioje jausmas skatina fantastiska nebaudziamumo ir atsakomybes nebuvimo pojuti. Viskas.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-22 09:24:26 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

krotonas rašė:
O cia tai gerai apie mus raso:

Balterma nesiteikia pakelti ragelį... PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-22 10:30:32 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Atsiliepusi telefonu mergaitė atseit nieko apie tai nežino: sako, mes išsiuntėme komisijai prašymą pakelti kainas tike, kiek mes norėtume PaveikslėlisPaveikslėlis Paveikslėlis, o kiek komisija patvirtins tiek ir bus. Idiotizmas, negi vėl reikės kariauti Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2008-08-22 11:55:21 
Atsijungęs
Dalyvis

Visokiu zmoniu buna, visokiu reikia. As asmeniskai labai dziaugiuosi didziuma savo kaimynu. Didzioji dalis sveikinasi ir tvarkingai ismetas siuksles. Zinoma yra piktybiskai nesilaikanciu jokiu taisykliu. Bet tai butus nuomuojantys studentai, kuriems is esmes dzin kaip atrodo aplinka. Del miestieciu ir kaimieciu. Viskas priklauso nuo paties zmogaus. Neretai ir grynakraujis miestietis elgiasi lyg ka tik is medzio islipes :) Galu gale juk bendraujame su zmogume, o ne su visu kaimu. Tarp kaimieciu is tiesu didele dalis yra labai kulturingu, issilavinusiu ir tvarkingu zmoniu (pati esu is Vilniaus). O del bendros rajono tvarkos... Taip problema su parkavimu, saligatviais ir siuklemis. Bet patikekit, daugumoje miesto rajonu yra lygiai ta pati problema :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 143 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: